Teknobiyotik sistemler nasıl?

Önceki mesajları okumadım ama monitörün var mı veya eskiyse dönüştürücü almayı unutma Teknobiyotik'de var o da ben beraber almıştım.
Ben bu monitör ü almayı düşünüyorum Acer EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms (HDMI+VGA) Full HD Monitör Fiyatı
Monitörde mi alacaksın.

Kanka anlamadım şimdi sen kasa almıycak mıydın laptopa geçtin :D.
Hayır :D, ben bugüne kadar hep laptop kullandım
Monitörde mi alacaksın.

Kanka anlamadım şimdi sen kasa almıycak mıydın laptopa geçtin :D.
Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik bahsettiğimiz kasa bu mu hocam

Ben bu monitör ü almayı düşünüyorum Acer EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms (HDMI+VGA) Full HD Monitör Fiyatı

Hayır :D, ben bugüne kadar hep laptop kullandım.

O monitör iyi ya fiyatına göre en çok tercih edilenlerde benim şimdiki monitör eski biraz o yüzden görüntü çok güzel değil bende para biriktirip alacağım yeni bir monitör.

Aynen hem görüntüsü daha güzel hem de +1 fan var işte. Hazır sitemdeki kasada fanların yarısı gözüküyor yine güzel ama o kasa daha iyi.

O monitör iyi ya fiyatına göre en çok tercih edilenlerde benim şimdiki monitör eski biraz o yüzden görüntü çok güzel değil bende para biriktirip alacağım bende yeni bir monitör.
Şimdiden hayırlı olsun diyorum inşallah banada nasip olur, şimdi konumuza devam edelim,
(1) Soru 1: Attığım Linkteki Kasa 54 TL Verip Yükseltilen Kasadan mı?
(2) Soru 2: Kasa Fanı Ekle diye seçenek var teknobiyotikte yükseltin en altında onu seçiyor muyuz?
(3) Soru 3: SSD Değiştirdin mi? Değiştirmediysen herhangi kitlenme oldu mu?
(4) Soru 4: Wi-Fi alıcı aldın mı siteden? Aldıysan hangisini aldın? Çünkü 2 Tane seçenek var ve 2 sinin farkı ne olduğunu bilmiyorum.

Şimdiden hayırlı olsun diyorum inşallah bana da nasip olur, şimdi konumuza devam edelim,
(1) soru 1: Attığım linkteki kasa 54 TL verip yükseltilen kasadan mı?
(2) soru 2: Kasa fanı ekle diye seçenek var Teknobiyotik'te yükseltin en altında onu seçiyor muyuz?
(3) soru 3: SSD değiştirdin mi? Değiştirmediysen herhangi kitlenme oldu mu?
(4) soru 4: Wi-Fi alıcı aldın mı siteden? Aldıysan hangisini aldın? Çünkü 2 tane seçenek var ve 2 sinin farkı ne olduğunu bilmiyorum.

1: Kanka o kasa 54TL yükseltmeli değil 68 TL yükseltmeli Dark diomond Pro görürsün zaten.
2: Kasa fanı ekleyi ben seçmedim almana çok gerek yok diye düşünüyorum paran varsa ve kasam daha az sıcak olsun diyorsan alabilirsin.
3: SSD değiştirmedim ve bir sorun da olmadı gayet hızlı ve güzel testlerini de yapmıştım ama tabii bazı kişilerde sıkıntı çıkabiliyor.
4: Wi-Fi alıcı almadım o konuda bir şey söyleyemiyeceğim.

1: Kanka o kasa 54TL yükseltmeli değil 68 TL yükseltmeli Dark diomond Pro görürsün zaten.
2: Kasa fanı ekleyi ben seçmedim almana çok gerek yok diye düşünüyorum paran varsa ve kasam daha az sıcak olsun diyorsan alabilirsin.
3: SSD değiştirmedim ve bir sorun da olmadı gayet hızlı ve güzel testlerini de yapmıştım ama tabii bazı kişilerde sıkıntı çıkabiliyor.
(5): RX 560 Driver Linki Varmı? ben bulamadım driver & support ta veya ben göremedim
(1): kanka a2.5 killer sitesinden kasa yükseltmelerinden bakınca 54 tl görünüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2020-09-22 213340.png
    Ekran görüntüsü 2020-09-22 213340.png
    40,3 KB · Görüntüleme: 33
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı