efe41
Decapat
monitör yok eski mesajlarda hiç dizüstü pc im olmadığını söyledimÖnceki mesajları okumadım ama monitörün var mı veya eskiyse dönüştürücü almayı unutma Teknobiyotik'de var o da ben beraber almıştım.
monitör yok eski mesajlarda hiç dizüstü pc im olmadığını söyledimÖnceki mesajları okumadım ama monitörün var mı veya eskiyse dönüştürücü almayı unutma Teknobiyotik'de var o da ben beraber almıştım.
Monitör yok eski mesajlarda hiç dizüstü PC'im olmadığını söyledim.
Monitör yok eski mesajlarda hiç dizüstü PC'im olmadığını söyledim.
Ben bu monitör ü almayı düşünüyorum Acer EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms (HDMI+VGA) Full HD Monitör FiyatıÖnceki mesajları okumadım ama monitörün var mı veya eskiyse dönüştürücü almayı unutma Teknobiyotik'de var o da ben beraber almıştım.
HayırMonitörde mi alacaksın.
Kanka anlamadım şimdi sen kasa almıycak mıydın laptopa geçtin.
Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik bahsettiğimiz kasa bu mu hocamMonitörde mi alacaksın.
Kanka anlamadım şimdi sen kasa almıycak mıydın laptopa geçtin.
Ben bu monitör ü almayı düşünüyorum Acer EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms (HDMI+VGA) Full HD Monitör Fiyatı
Hayır, ben bugüne kadar hep laptop kullandım.
Ben bu monitör ü almayı düşünüyorum Acer EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms (HDMI+VGA) Full HD Monitör Fiyatı
Hayır, ben bugüne kadar hep laptop kullandım.
Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik bahsettiğimiz kasa bu mu hocam
Şimdiden hayırlı olsun diyorum inşallah banada nasip olur, şimdi konumuza devam edelim,O monitör iyi ya fiyatına göre en çok tercih edilenlerde benim şimdiki monitör eski biraz o yüzden görüntü çok güzel değil bende para biriktirip alacağım bende yeni bir monitör.
Şimdiden hayırlı olsun diyorum inşallah bana da nasip olur, şimdi konumuza devam edelim,
(1) soru 1: Attığım linkteki kasa 54 TL verip yükseltilen kasadan mı?
(2) soru 2: Kasa fanı ekle diye seçenek var Teknobiyotik'te yükseltin en altında onu seçiyor muyuz?
(3) soru 3: SSD değiştirdin mi? Değiştirmediysen herhangi kitlenme oldu mu?
(4) soru 4: Wi-Fi alıcı aldın mı siteden? Aldıysan hangisini aldın? Çünkü 2 tane seçenek var ve 2 sinin farkı ne olduğunu bilmiyorum.
(5): RX 560 Driver Linki Varmı? ben bulamadım driver & support ta veya ben göremedim1: Kanka o kasa 54TL yükseltmeli değil 68 TL yükseltmeli Dark diomond Pro görürsün zaten.
2: Kasa fanı ekleyi ben seçmedim almana çok gerek yok diye düşünüyorum paran varsa ve kasam daha az sıcak olsun diyorsan alabilirsin.
3: SSD değiştirmedim ve bir sorun da olmadı gayet hızlı ve güzel testlerini de yapmıştım ama tabii bazı kişilerde sıkıntı çıkabiliyor.
4: Wi-Fi alıcı almadım o konuda bir şey söyleyemiyeceğim.
(1): kanka a2.5 killer sitesinden kasa yükseltmelerinden bakınca 54 tl görünüyor.1: Kanka o kasa 54TL yükseltmeli değil 68 TL yükseltmeli Dark diomond Pro görürsün zaten.
2: Kasa fanı ekleyi ben seçmedim almana çok gerek yok diye düşünüyorum paran varsa ve kasam daha az sıcak olsun diyorsan alabilirsin.
3: SSD değiştirmedim ve bir sorun da olmadı gayet hızlı ve güzel testlerini de yapmıştım ama tabii bazı kişilerde sıkıntı çıkabiliyor.
4: Wi-Fi alıcı almadım o konuda bir şey söyleyemiyeceğim.
(5): RX 560 driver linki var mı? Ben bulamadım driver & Support'ta veya ben göremedim.
daha alıcam kanka inşallah alırımrx560:https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-560
chipset:https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/a320
Kanka bu iki driveri indirip kur yeter.
(5): RX 560 driver linki var mı? Ben bulamadım driver & Support'ta veya ben göremedim.
(1): Kanka a2.5 Killer sitesinden kasa yükseltmelerinden bakınca 54 TL görünüyor.
Daha alacağım kanka inşallah alırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.