Teknobiyotik vs. Sinerji vs. İtopya.

3'ü arasından sinerji iyidir ama sinerjinin de kargo firması kötü yakın zamanda sinerjiden alışveriş yaptım kargo firması yüzünden aldığıma pişman etti. Kargoyu söyle belki değiştirirler yurtiçi ile.
Parça birleştirmeyi bilsem ayrı ayrı alırdım ama malesef bilmiyorum. Game garajdaki hazır pcler pek kafama yatmadı. Bütçem 13k tl
Youtube'dan bakarak yapmak zor değil, bende bilmediğim halde ayrı ayrı aldım.

Birkaç gündür PC siparişi vermek için site arıyorum. Güvenilir ve beni pişman etmeyeceğini düşündüğüm sitelerde ise istediğim parçalar yok.

Şu an 3 seçeneğim var: Teknobiyotik, Sinerji ve İtopya.

Bu 3'ü arasından tavsiye edebileceğiniz site hangisidir?

Cevaplar için teşekkürler şimdiden.
Bu arada şunu belirteyim itopyaya karşı mesafeliyim. Çünkü kimi gördüysem pandemi başlangıcından beri itopyadan çok şikayetçi
Akakçe üzerindeki çoğu site güvenlidir. Mağazalarının puanına göre seçersin.
Parça birleştirmeyi bilmediğim için site üzerinden toplayacağım. Keşke bilsem de Akakçe gibi sitelerden sipariş versem

Bu arada şunu belirteyim İtopyaya karşı mesafeliyim. Çünkü kimi gördüysem pandemi başlangıcından beri İtopya'dan çok şikayetçi

Parça birleştirmeyi bilmediğim için site üzerinden toplayacağım. Keşke bilsem de Akakçe gibi sitelerden sipariş versem

İncehesap'tan alabilirsin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı