Teknoloji üretmek istiyorum

Gerekli bilgileri öğrendikten sonra anakart, ekran kartı üretmeye çalışırdım veya küçük çaplı bir yazılım şirketi kurardım.

Bunları yapacak bilgiye sahip olmazsam ise altın alırdım.
 
Büyük bir kısmını ayırıp eşim ile aylar boyunca dünyayı gezerdim. Geri kalanı ile ise yurt dışında bir yerden bir kaç daire alıp güzel kiralara satar, türkiyede dolar, euro değerli olduğu için rahatlıkla yaşardım.
Bu Türk mantığı işte.Kötü bir şey.Vizyon yok.Modern ekonomilerde temel ihtiyaçları karşılamak kolay.Ben bu yüzden 5 parasız da kalsam ölmeyeceğim için bir şeyler denerdim.
 
PSU işine gir...
Bi espri mi bu
Türkiye hariç her yer olur. Türkiye'den güzel olduğu için giderdim.
Türkiyeden neresi güzel olan ülkeler.Ekonomi mi,tarım mı,can güvenliği mi?
Bunu mu merak ettin diye sorma.Ettim.Yanlışlıkla biri hesabına 5m atmış.Sen yeni görmüşsün.Sınırsız şansın var.Nereye giderdin,gittiğin ülkede napardın ?
Öncelikle ben sana bir soru sorayım, 5 milyon TL'ye sahip misin? Senin soruna gelecek olursak, toprak yatırımı yapar veya bir dükkan satın alırdım. Aslında bir daha düşündüm de büyüyen bir şirketten hisse satın alırdım.
5milyonluk bir hisse mi alırdınız?Ben üretim yapmak diye düşünüyordum.Oyun yapmak bile bir üretimdir konu sınırsız.Tarım teknolojileri de fena fikir değil.
Bütçe olarak:
1-Mansur Yavaştan isteyebilirim.
2-Bu kafamdaki bir hedef.Geniş çaplı bir çevre yapıcam.İnternetten,reelden vb.Ortalama 300 kişi olsa yeter.Ayrı ayrı farklı yerlerde çalışsak garsonluktur falan Aylık min 2k kazansak her birimiz.3-4 ayın sonunda zaten para milyonu geçiyor.Bu parayı bu süreçte borsadan falan biraz biz yükselterek en sonunda istediğimiz fikirleri hayata geçirebilmek için sermayemiz olacak.Ve kaybettiğimiz sadece 3 4 ay çalışmanın parası olacak.Sermaye arttıkça 300 çalışana dağıtacağım.Veya hissedar mı olurlar bilemiyorum.Ama her sektöre gireriz o 300 kişiyle.3 ay yazılım bilgisi kasar oyun yapar reklama harcarız parayı.Kafamıza yatarsa güneş paneline gireriz.Bu tarz bir oluşum var kafamda.Bunun için liderlik karakterimi geliştiriyorum.
 
Son düzenleme:
Kendime marka kurardım ve Çin malı teknolojik ürünlere kendi markamı basardım. Daha sonra gelen paralar ile işimi büyütürdüm. Sermayem arttıkça, kasa üretim işine el atardım ve Türkiye için düşük bütçeli, sağlam kasalar üretirdim.

Kasa üretiminden sonra, soğutucu üretimine girerdik. Ve devamı da gelir.


Bu size hangi markayı hatırlattı? :D
 
Burdan tavsiye almıcağınızı anlamışssınızdır umarım :) Anlamayanlarda şimdi anlasın bir sorunun varsa sor nasıl yapıldığını öğren devam et fazlasını bekleme.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı