Çözüldü Telefon ile madencilik yapılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

NothingGood

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2019
Mesajlar
1.407
Makaleler
2
Çözümler
11
Elimde Xiaomi Mi 6 6 GB var. Kafama çok takıldı acaba bu telefonla Bitcoin ya da diğer altcoinlerin madenciliğini yapabilir miyim diye. Eğer bilen varsa detaylı bir şekilde anlatabilirse sevinirim.
 
bal gibi de yapılır. androidte termux uygulamasına önce ubuntu sonrada xmrig yükleyip mining yapılır. bizzat denedim ve yaptım. turtle coin, haven coin ve monero kazdım xmrig ile telefonda. öncelikle çok fazla pil harcıyor bu bilinmesi lazım. sürekli şarj etmekte bataryaya zarar. işlemciyi de çok kullandığı için ısı problemi oluşturuyor. kazanca örnek vermem gerekirse; snapdragon 855 işlemci ile 24 saat durmadan kazarsam 255 turtle coin diyordu kazım gücüme göre. bende bu işe emek harcamaya değmeyeceğini düşünüyorum
 
bal gibi de yapılır. androidte termux uygulamasına önce ubuntu sonrada xmrig yükleyip mining yapılır. bizzat denedim ve yaptım. turtle coin, haven coin ve monero kazdım xmrig ile telefonda. öncelikle çok fazla pil harcıyor bu bilinmesi lazım. sürekli şarj etmekte bataryaya zarar. işlemciyi de çok kullandığı için ısı problemi oluşturuyor. kazanca örnek vermem gerekirse; snapdragon 855 işlemci ile 24 saat durmadan kazarsam 255 turtle coin diyordu kazım gücüme göre. bende bu işe emek harcamaya değmeyeceğini düşünüyorum.
Sonunda işten anlayan biri :D. Yalnız konuyu sağlam hortlattınız.
 
Telefonu boşuna ısıtmaktan başka hiçbir işe yaramaz.
Şarj parasını çıkaramazsınız.
Daha bilgisayarlar kar etmiyorken sizin kar etmeniz imkansız.
Bilgisayarların kâr etmediğini nerden biliyorsunuz? Düşük bütçe ile yapılan bilgisayarlar kâr getirmez fakat bütçeniz yüksekse aylık binler kazanabiliyorsunuz.
 
Bilgisayarların kâr etmediğini nerden biliyorsunuz? Düşük bütçe ile yapılan bilgisayarlar kâr getirmez fakat bütçeniz yüksekse aylık binler kazanabiliyorsunuz.
Arkadaş o yorumu yaptığında Tarih 1 Aralık 2020'i gösteriyormuş. O dönemler Mining ile kâr etmek oldukça zor diye hatırlıyorum. Muhtemelen bu yüzden söylemiştir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı