Telefon kutusundan eve kablo çekmek

Toshi

Kilopat
Katılım
18 Ocak 2016
Mesajlar
1.090
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Ben 2 katlı evde oturuyorum ve modemi yukarıdaki komşumuz ile ortak kullanıyoruz İnterneti. Şuan laptop kullandığım için pek sıkıntı yok ama 1 2 ay içinde masaüstü almayı düşünüyorum ve bu bilgisayarda kablo ile bağlanmak istiyorum. Modem yukarı katta ben bu evin dışındaki kutudan kablo ile eve internet çekebilir miyim ? (Önceden konu açılmış olabilir benim bu konuda hiç bilgim olmadığından yeni konu açıyorum ve fotoğrafı evden çıkmaya üşendiğimden dolayı pencereden çektim isterseniz gidip yeniden çekebilirim.)
 

Dosya Ekleri

  • received_1108662349206533.jpeg
    received_1108662349206533.jpeg
    163,3 KB · Görüntüleme: 256
Benim salonla odam arasında 3 ayrı oda var wifi adabtöründen bağlanamıyorum wifi çekmiyodu bende salondan odamda ki masaüstü pc ye modemin yanındaki pencereden dama, damdan da öbür tarafta ki odama kablo çekmiştim :) biraz akıl karı değil ama internete girebiliyorum orası önemli benim için. :)
 
Telefon kutusundan niye eve kablo çekiyosun tam olarak onu anlamadım.Eğer modemden bilgisayara çekmek istiyosan o iş basit.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı