Telefon nasıl şarj edilmeli?

Valla bu şarj muhabbetini yok öyle iken takma 100 olmadan çıkartma gibi şeyler uzun süre önce palavra olduğunu şarjda telefon ile ilgilenmek dışında istediğin zaman tak çıkar yapabilirsin bir zarar gelmeyecektir.

Şunu anlamanız lazım, bağırıyorum şurada haftalardır. A serisi oyun telefonu DEĞİL. Günlük kullanımda gram kasmıyor. Oyun oynamıyorum ben.
1. Bağırma len burda :D
2.Oyun performansı demiyorum, arayüz performansı diyorum, A74 kullanan arkadaşlarım arayüzün 60 fps olmamasından şikayetçiydi.

1.olarak ColorOS 12.1 yüklemelisiniz. Tavsiyem yükleyip, yedek alıp sıfırlamanız. Temiz bir ColorOS 12 ile başlamış olursunuz. Ben şahsen öyle yaptım. O yüzden gram kasmıyor.

2.olarak şarj etme kısmını o kadar takmıyorum. Li-on bataryaların %20 ile 80 arası şarj edilmesi önerilir. Ben genelde akşamları %20 civarları takıyorum. Gece şarjı moduna alıyor zaten telefon. Sonra sabah %100 olarak çıkartıyorum. Pil de gayet 2 gün dayanıyor.

3.olarak ekran işlerini ben de çok takarım. Bence gidip düzelttirin. Ama çok göze batmıyorsa gerek yok.

Anladım, şu an ColorOS 12 yükleniyor. Ekran koruyucu fazla göze batmıyor. Nano en iyisi çizilmeye dayanıklı/kırılmaz dedikleri 85 TL'ye onu aldım. Şarj olarak %20'de şarja takar, %100 olunca çıkarırım. Dikkatli olmam gerekiyor şarjda oynanamaya özen göstermeliyim.

Anladım, şu an ColorOS 12 yükleniyor. Ekran koruyucu fazla göze batmıyor. Nano en iyisi çizilmeye dayanıklı/kırılmaz dedikleri 85 TL'ye onu aldım. Şarj olarak %20'de şarja takar, %100 olunca çıkarırım. Dikkatli olmam gerekiyor şarjda oynanamaya özen göstermeliyim.
Şarjda oynayınca da hiçbir şey olmuyor bu arada. Oyun oynamak anlamında değil internette gezinmek anlamında. Ben çok oynamıyorum şarjda çünkü zaten 33W SuperVOOC şarj olunca oynamaya vaktim bile olmuyor. Bir bakıyorum şarj 100 olmuş.

Bu arada yakında ColorOS 13'de alacağız. Az kaldı.

Şarjda oynayınca da hiçbir şey olmuyor bu arada. Oyun oynamak anlamında değil internette gezinmek anlamında. Ben çok oynamıyorum şarjda çünkü zaten 33W SuperVOOC şarj olunca oynamaya vaktim bile olmuyor. Bir bakıyorum şarj 100 olmuş.

Bu arada yakında ColorOS 13'de alacağız. Az kaldı.
Coloros 13 alınca G35 kullanan cihaz iyice çöp olur artık.

Coloros 13 alınca G35 kullanan cihaz iyice çöp olur artık.
Adamlar test edip vermeye karar vermişler ise çöp olmuyor demek ki. Bilip bilmeden konuşmayın. Bir sebebi var ki veriyorlar herhalde. Belki de G35 işlemcili telefonuna Android 12 bile vermeyen telefon firmaları çöptür? Oppo firması verebileceği en iyi güncelleme desteğini veriyor. Daha ne yapsınlar. Xiaomi telefonlar gibi 1 güncelleme sonrası kasmaya başlamıyorlar.

1. Bağırma len burda :D
2.Oyun performansı demiyorum, arayüz performansı diyorum, A74 kullanan arkadaşlarım arayüzün 60 fps olmamasından şikayetçiydi.
Benim arayüzüm gayet stabil. 60 FPS. Akıcı, sade, benim hızıma yetişiyor.

Oppo firması verebileceği en iyi güncelleme desteğini veriyor. Daha ne yapsınlar. Xiaomi telefonlar gibi 1 güncelleme sonrası kasmaya başlamıyorlar.

"Oppo firması verebileceği en iyi güncelleme desteğini veriyor." kelimenize kısmen katılmıyorum. Bir cihaz alıyorsak uzun ömürlü olmasını ve güncel kalmasını istiyoruz. Bence Oppo A55 ve A74 kesinlikle ColorOS 14 & Android 14 almalı. Gerçekten güncelleme politikası olarak kötü, arayüz ve stabilize olarak gayet başarılı. Xiaomi konusuna gelecek olursam babam Redmi Note 9S MIUI 13 & Android 12 kullanıyor herhangi bir kasma vs. yaşamadı. Herkes sorun yaşayacak diye bir şey yok. Xiaomi'de güncelleme konusunda düzelir yakında bence.

"Oppo firması verebileceği en iyi güncelleme desteğini veriyor." kelimenize kısmen katılmıyorum. Bir cihaz alıyorsak uzun ömürlü olmasını ve güncel kalmasını istiyoruz. Bence Oppo A55 ve A74 kesinlikle ColorOS 14 & Android 14 almalı. Gerçekten güncelleme politikası olarak kötü, arayüz ve stabilize olarak gayet başarılı. Xiaomi konusuna gelecek olursam babam Redmi Note 9S MIUI 13 & Android 12 kullanıyor herhangi bir kasma vs. yaşamadı. Herkes sorun yaşayacak diye bir şey yok. Xiaomi'de güncelleme konusunda düzelir yakında bence.
Redmi Note 9S sanırsam hiç sorun yaşamayan nadir telefonlardan biri. Annemde de vardı. Sonra Realme C25s aldı. Ayrıca daha ColorOS 14 ve Android 14 tanıtılmadı bile. Alamayacağımızı nereden biliyoruz? A16s bile Android 13 alıyor. O telefon giriş seviyesi sayılabilecek bir telefon. Ayrıca Oppo genelde telefonlarına 2 veya 3 tane Android güncellemesi verse bile en az 2 yıl güvenlik güncellemesi sunuyor. Şak diye desteği kesmiyor yani.

ColorOS 12.1 gayet güzel bir güncelleme. Oppo A74 ve Oppo Reno 5 Lite cihazımızda sorunsuz çalışıyor. Hem oyun modundaki değişiklik ve ayarlar daha güzel olmuş.

Oppo A74 Android 14 almayacak mı hocam? Oppo'nun sözü vardı sanki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı