Telefon nasıl şarj edilmeli?

ColorOS 12.1 gayet güzel bir güncelleme. Oppo A74 ve Oppo Reno 5 Lite cihazımızda sorunsuz çalışıyor. Hem oyun modundaki değişiklik ve ayarlar daha güzel olmuş.

Oppo A74 Android 14 almayacak mı hocam? Oppo'nun sözü vardı sanki.
Hocam A16s bile Android 13 alıyorsa, A74 Android 14 alır. Tabi Google yine RAM gereksinimlerini artırmaz ise.

Adamlar test edip vermeye karar vermişler ise çöp olmuyor demek ki. Bilip bilmeden konuşmayın. Bir sebebi var ki veriyorlar herhalde. Belki de G35 işlemcili telefonuna Android 12 bile vermeyen telefon firmaları çöptür? Oppo firması verebileceği en iyi güncelleme desteğini veriyor. Daha ne yapsınlar. Xiaomi telefonlar gibi 1 güncelleme sonrası kasmaya başlamıyorlar.

Benim arayüzüm gayet stabil. 60 FPS. Akıcı, sade, benim hızıma yetişiyor.
O zaman oppo çöptür, A16, A31,A5s ve A15s cihazları niye hiç güncelleme almadı:D?

1: 10-90 arası veya 100 yapsan sıkıntı olmaz ama 10'un aşağısına düşmesin.
2: Ben yapardım çünkü MIUI kadar kötü olamaz arayüz.
3: Çok batmıyorsa gerek yok ama öbür türlü değiştirin.

Hayırlı olsun uzun sürmemiş tamir ettiler mi?

iPhone 8 kullanıcısı olarak hep şunları yaparım:

-Telefonun bataryasını nadiren tam olarak bitiririm genellikle %10'da şarja takarım.
-Her zaman için %100 olduğunda şarjdan almak en iyisidir ama bunu bir kural olarak kendisine zorlamayın. İhtiyacınız olduğu anda çekin şarjdan.
-Telefonu uzun süreler boyunca %100 olarak şarjda bekletmeyin. Bazıları telefon %100 olduğunda akımı kesiyor dese de faydalı bir hareket değil.

Bugün Oppo A55 cihazımı KVK'den sonunda aldım. Birkaç sorum var.

1. telefon nasıl şarj edilmeli? (% kaç iken şarja takmalı % kaç iken çıkartmalı)
2. ColorOS 12.1 yüklenmeli mi? (ColorOS 11 yüklü olarak aldım cihazı)
3. nano ekran koruyucu taktırdım. (takan kişi takarken çok dikkat etti ama aşağı sol kısmı biraz sağa kaymış, düzeltmenin yolu var mı?) *yine de sormak istedim ama rahatsız etmiyor ve çok da önemli değil.

Bunları cevaplarsanız çok sevinirim. Herkese iyi günler diliyorum.

1-yüzde 10-20 arasında şarja tak yüzde yüz olduğunda çek. 2-yorumlara bak olumlu ise güncelle. 3-takdırdığın yere götürüp başka taktırabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı