Telefon önerisi

  • Konuyu başlatan Hhobo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 373

Hhobo

Centipat
Katılım
3 Ağustos 2022
Mesajlar
244
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Anlık olarak Samsung Galaxy j4+ kullanıyorum. Wi-Fi problemi ve eski olmasından ötürü yeni bir telefon almaya karar verdim. Yoksa gereksinimlerimi tam olmasa da idare edebilecek şekilde karşılıyor. iPhone alacak olursam hangi modeli almalıyım? İlk başlarda bütçemden dolayı iPhone 14 düşündüm ama gereksinimlerimin çok üstünde bir telefon. 13 - 12 - 11 hangisi işimi görür? iPhone dışında ne önermek istersiniz? (ana konunun dışında engelli indirimi, taksiti gibi bir şey mevcut mu?) teşekkürler
 
Anlık olarak Samsung Galaxy j4+ kullanıyorum. Wi-Fi problemi ve eski olmasından ötürü yeni bir telefon almaya karar verdim. Yoksa gereksinimlerimi tam olmasa da idare edebilecek şekilde karşılıyor. iPhone alacak olursam hangi modeli almalıyım? İlk başlarda bütçemden dolayı iPhone 14 düşündüm ama gereksinimlerimin çok üstünde bir telefon. 13 - 12 - 11 hangisi işimi görür? iPhone dışında ne önermek istersiniz? (ana konunun dışında engelli indirimi, taksiti gibi bir şey mevcut mu?) teşekkürler.

Bütçe ne hocam Android isterseniz 15 bin TL civarında S22 gibi seçenekler mevcut ama bütçeniz den dolayı S23 veya iPhone 14 seçebilirsiniz gibi duruyor karar sizin.
 
iPhone 11 64 GB alabilirsin ama 600-700 TL daha bir bütçen varsa 128 GB liğini almanı tavsiye edebilirim
 
iPhone alacaksanız ekran ve bataryasından dolayı düz 11 veya düz 12 önermem. Alacaksanız 11 Pro Max alın. Ya da 12 Pro Max alın. Ben şahsen gittim yurt dışı 14 Pro Max aldım 12 Pro Max parasına. Gene de sizin bileceğiniz iş.
 
Bana kalırsa gerek PC, gerekse telefon, tablet için benchmark puanları dikkate alınmalı. Gerçekten fazla puan alan bir telefon gayet başarılı oluyor. Özellikle Geekbench puanlarına bakın. Oyun oynayacaksanız GFXbench puanlarına bakın. Farklı benchmark uygulamaları da mevcut iphone için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı