Telefon önerisi

Kanka bana göre piyasada telefon üreten iki marka var ya Apple alacaksın ya da Samsung Android istiyorsan Samsung dışında fasa fiso bence.
Ben de o yüzden S24 düşünüyordum ama amiral gemisi telefona 25W hızlı şarj koymaları büyük ayıp bence. Bir de içinden adaptör de çıkmıyor. Şu an kullandığım Nova 5T'yi 5 sene önce aldım, bu telefon amiral gemisi olmamasına rağmen 22.5W hızlı şarjı var.

Gereksiz abartılıyor bence, her özelliği kısılmış olmasına rağmen S24'ten daha fazla övülmesi, daha fazla önerilmesi beni uzaklaştırdı o telefondan. Bir de ekran/çerçeve oranı çok kötü.
Cercevesi evet biraz kalin lakin kendimde kullaniyorum s22 plus tan gectim. Kolayca alisiyorsunuz hocam. Dert etmeyin o konuyu. 25w yetiyor bu arada. Cihaz 1 gunu rahat cikartiyor sonucta oyun oynanmadigi surece.

Tek önemli kriter batarya ise ve telefona fazla para vermeyi istemiyorsanız Honor 200 modelinden başka iyi bir cihaz bulamazsınız. Kameradan tutun işlemcisine kadar her anlamda mükemmel bir cihaz.
Fazla para vermek istemiyorum değil de, verirsem o paraya değer mi orası kafamda soru işareti. Honor 200'de de S24 FE gibi birçok şeyden kısmışlar, o yüzden biraz soğudum ondan da.

Oneplus 12R da aklımdaydı fakat kılıf, ekran koruyucu bile yok Türkiye'de, Türkçe inceleme videosu yok. Hiç tutulmuyor TR'de.
Oneplus cidden cok saglam makine hocam androidin iosu derim kendisine. Ama dedigim gibi turkiyede tutulmuyor ve samsung kadar destegi yok.

Fazla para vermek istemiyorum değil de, verirsem o paraya değer mi orası kafamda soru işareti. Honor 200'de de S24 FE gibi birçok şeyden kısmışlar, o yüzden biraz soğudum ondan da.
Honor 200 kamerada bir tik daha iyi hocam ama s24fe de fiyatina gore uzmez. Performans olarak s24fe daha iyi. Batarya olarakta 2 cihaz 1 gununuzu rahat cikartir.

S24 ün bu cihaza karsi tek artilari kamera ve ekran cerceve orani. Batarya olarak s24fe daha iyi. Performans olarak denk cihazlar. Cok daha f/p kaliyor s24 ün yaninda.
Sırf batarya için çoğu özelliği kısılmış S24 FE düşünmüyorum şahsen. Ekran olarak da S24 daha iyi. 385 ppi oranı çok düşük bence.

Sırf batarya için çoğu özelliği kısılmış S24 FE düşünmüyorum şahsen. Ekran olarak da S24 daha iyi. 385 ppi oranı çok düşük bence.
Dedigim gibi hocam fiyatina gore ikiside premium hissettiren cihazlar. Honor 200 ve s24fe arasindan bir secim yapmaniz bu fiyat bandinda en mantikli secim olur. Arttiririm fiyati derseniz s24 kamera icin tercih edilebilir.

Sırf batarya için çoğu özelliği kısılmış S24 FE düşünmüyorum şahsen. Ekran olarak da S24 daha iyi. 385 PPI oranı çok düşük bence.

FE modellerin çoğu özelliği kısıtlı değil.
Git karşılaştır birkaç önemli fark dışında fark bulamazsın sen Ultra model ile kıyaslamıyorsun ve sen a serisi almıyorsun.
A serisinden kat kat üstün FE dediğin.

Cercevesi evet biraz kalin lakin kendimde kullaniyorum s22 plus tan gectim. Kolayca alisiyorsunuz hocam. Dert etmeyin o konuyu. 25w yetiyor bu arada. Cihaz 1 gunu rahat cikartiyor sonucta oyun oynanmadigi surece.
25W'ın yetme ihtimali yok, çünkü şu an kullandığım cihazın bataryası 3750 mAh ve 22.5W ile dolmasını beklemek işkence gibi geliyor. Bazen %10-20 şarjım oluyor, dışarı çıkmam gerekiyor takıp 10 dkda %50'yi geçmesi fena olmaz mesela. S24'te ki 25W da çok farkli değildir diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı