Telefon olmadığı için utanmak

Eğer ailenizin maddi durumu varsa telefon istemeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca bu kadar abartmanız gerektiğini düşünmüyorum, düzgün bir şekilde neden telefonunuzun olmadığını arkadaşlarınıza açıklayabilirsiniz.

Arkadaşlarıma açıklıyorum ama açıklayınca da benimle dalga geçiyorlar bana oğlum sen ne kadar cahilsin niye telefon kullanmıyorsun bu devirde telefonsuz insan mı olur salak diyorlar bu yüzden üzülüyorum.
 
Dünkü konuyla senaryo aynı gibi :D o arkadaşta wp gruplarına giremiyordu, ve ağlamaklı oluyordu falan. Her neyse eninde sonunda alırlar sen derslere odaklan.

Derslerime çalışıyorum zaten.

Nasıl bir şey olmaz arkadaşlarım okulda benimle dalga geçiyor arkadaşlarıma açıklıyorum ama açıklayınca da benimle dalga geçiyorlar bana oğlum sen ne kadar cahilsin niye telefon kullanmıyorsun bu devirde telefonsuz insan mı olur salak diyorlar bu yüzden üzülüyorum.
 
Aynı konu geçen açılmamış mıydı?

Hayır dün açılan konuda arkadaş ortaokula gidiyor bende liseye gidiyorum.
Farklı konu, dün açılan konuda arkadaş ortaokuldaydı. Bunda ise lise. Yanlış anlaşılabilir konuları açan arkadaşlar farklı kişiler.

Evet.
Niye sürekli bir döngüdeymiş gibi aynı konular açılıyor?

Aynı konu değil.
Ne büyük dert.

Neden böyle söylediniz yoksa sizdemi benimle dalga geçtiniz.
Asker de usta birlikteyken herkesin telefonu vardi. Bir benim yoktu. Kartı makine vardi. Onu kullanırdım arada. Tek bana ait gibiydi. Ayrı bir keyif verirdi bana açıkçası.
Teknoloji birçok şeyi kolaylaştırıyor ama bir yandan da anın kıymetini azaltıyor veya yanlizlastiriyor insanları.

Doğru söylüyorsunuz ama ben liseye gidiyorum bana bir telefon şart gittiğim lisede iyi bir okul değil meslek lisesine gidiyorum okulum eve uzak 40 dk yol yürüyerek gidip geliyorum.
Utanmanızı gerektirecek bir durum yok. Ailenize gerek yakın çevrenizdeki arkadaşlarınızla gerekse kendileriyle iletişim sağlayabilmek adına iyi-kötü bir telefona ihtiyacınız olduğunu söyleyin, anlayışla karşılayacaklarını umuyorum.

Arkadaşlarıma açıklıyorum ama açıklayınca da benimle dalga geçiyorlar bana oğlum sen ne kadar cahilsin niye telefon kullanmıyorsun bu devirde telefonsuz insan mı olur salak diyorlar bu yüzden üzülüyorum aileme söylüyorum ama bana telefon almıyorlar.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlarıma açıklıyorum ama açıklayınca da benimle dalga geçiyorlar bana oğlum sen ne kadar cahilsin niye telefon kullanmıyorsun bu devirde telefonsuz insan mı olur salak diyorlar bu yüzden üzülüyorum.

Telefonu yok diye salak diyende, ne bileyim.
Benim telefonum var ama sınıftaki herkes en az 3K telefonlarla takılıyorlar, 3-4 kameralı falan benimki ise zamanında 650TL'ye 0 aldığım 4 yıllık ve kamerası bozuk telefon. (ben bozdum)
GTA Vice City kasıyor telefonda o kadar kötü.
Tabii hiçbir davar bana mal demedi sordukları zaman param yok derim yani, sizinde paranız yoksa yapacak bir şey yok, varsa da ailenizden isteyin bütçe ve bizde size telefon önerek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı