1.si adam aramış dedi.Burada olay borç değil ki izinsiz tamir edilmiş bir telefon borç olsa tamam zaten.
2.si adam ortalama fiyat vermiş zaten. Bu fiyattan yaptırmayı düşünüyorsan teslim edersin cihazını.
1.si adam aramış dedi.Burada olay borç değil ki izinsiz tamir edilmiş bir telefon borç olsa tamam zaten.
Senin malını gasp etmiyor. Adam yaptığı cihazın parasını almadığı için ürünü teslim etmiyor. Sen olaya kendi açından bakıyorsun sadece. Sen birinin ürününü tamir etmiş olsaydın parasını almadan ürünü teslim eder miydin?
Devletin baroları var ona gidin.Hocam ses kaydında hem ben onu yanlış anlıyorum hem de o beni yanlış anlıyor yani tamir edilecek demiyorum ama adam 500TL masraf çıkabilir ona göre bırak diyor bende bırakıyorum polis adamı haklı görmezmi sizce.
Telefonu dükkanda tutuyor zaten hocam ben evimdeyim parasını ödemediğimden dolayı telefonumu geri alamıyorum tamir edilmiş halde onda duruyor.
Senin malını gasp etmiyor. Adam yaptığı cihazın parasını almadığı için ürünü teslim etmiyor. Sen olaya kendi açından bakıyorsun sadece. Sen birinin ürününü tamir etmiş olsaydın parasını almadan ürünü teslim eder miydin?
Ürünü normal bir şekilde izin ile tamir etmiş olsam vermezdim ama buradaki olay farklı.
Yanlış düşünüyorsun adam hem telefonu zorla tamir ediyor hem de zorla el koyuyor konunun başlığında okuduğun gibi zorla tamir etmek bu bir de üstüne zorla el koymak ben zorunda değilim ne parasını ödemeye ne de telefonumun orada tutulmasına razı olmaya böyle esnaflardan adam madam olmaz.
Neyse güzel kardeşim burada konu açtın insanlar fikirlerini söylüyor ona rağmen kendini haklı görmeye çalışıyorsun. Dava da açsan adam ürünü tamir etmiş ve çalışır duruma getirmiş. O yüzden parasını ödemeden ürününü vereceğini sanmıyorum. Eğer ki hala kendini haklı görüyorsan ve parayı ödememekte ısrar ediyorsan yasal yollara başvurabilirsin. İyi akşamlar.
Peki sen ne istiyorsun?
Yapılmış olarak teslim etmesini mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.