Telekom altyapısından TürkNet bağlanır mı?

Sizin hocam en üstte özgür iletişim 35 mi yazıyordu yoksa özgür iletişim fiber 100 mü?
Özgür İletişim Fiber 100
Binada fiberi sonlandırıp ardından standart Ethernet kablo ile dağıtım yapıyorlar sanırım.

Dosya Ekleri

• IMG_20201027_122552.jpg
    IMG_20201027_122552.jpg
    284,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20201027_122622.jpg
    IMG_20201027_122622.jpg
    202,7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Türk Telekom alt yapısı olduktan sonra pek fark etmez. En ucuza 100 Mbps vereni arayın. En çok farklılık gösteren etken pingdir. O da konum, bulunduğunuz bölgedeki veri trafiği ve altyapınıza bağlı. Yani tamamen bulunduğunuz yer ile alakalı ve hiçbir ISS garanti veremez. Ya komşunuzdan bakacaksınız ping değerlerine ya da taahhütsüz alıp teker teker ISS deneyeceksiniz.
Bunlar da diğer 100 Mbps veren ISS'ler. Millenicom 8 Mbps upload veriyor diye koydum. Gıbırnet de 85 TL'ye sağlıyor diye. Tbtnet ve fixnet de var ama onların pek extradan bir avantajı yok ve gereksiz pahalı diye önermedim.
Hocam nasıl farketmez?

Turknet, Millenicom, Fixnet üçünü de kullanan arkadaşım var. Halihazırda altyapınız mükemmel değilse ağzınızdan burnunuzdan getiriyorlar. Destek sistemi çöp, hadi hızlı ilgilendiler diyelim 3 kere farklı adrese internet bağladılar gözümün önünde. Kesinlikle 20-30 tl fazla olsun olacaksa türk telekom olsun.

Turk Telekom dışında ISS düşünüyorsanız kablonet ve superonline öneririm.

Altyapım sağlam konuyu açtığım tarihten beri kullanıyorum, ms sorunu vardı nasıl hallettiler bilmiyorum ama çözüldü gayet memnunum. 90 civarı download 7-8 arası upload hızı alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı