Temiz Format Sonrası Ücretsiz Antivirüs Programı Önerisi

Program kaldırdan sildiğimizde tamamen ne kadar kalıntısı varsa gidecek dimi hocam. Kayıt defterinde filan hiç bir ıvırı-zıvırı kalmasın yani :)
Kalsa da sorun olmaz. Kalıntıları tespit eden farklı AV'ler olduğunda otomatik veya manuel olarak dediğim araçları mevcut onunla kaldırabilirsin ancak gerekli olmadıkça kullanmayın. Gerekliliğini zaten hata vs. alındığında kullanıcılara öneriyoruz.
Yardımınız için teşekkür ederim, kolay gelsin.
Rica ederim, sağolun :)

Kalsa da sorun olmaz. Kalıntıları tespit eden farklı AV'ler olduğunda otomatik veya manuel olarak dediğim araçları mevcut onunla kaldırabilirsin ancak gerekli olmadıkça kullanmayın. Gerekliliğini zaten hata vs. alındığında kullanıcılara öneriyoruz.

Rica ederim, sağolun :)

@Murat5038 Merhaba, öncelikle hayırlı seneler hocam. Sağlıklı ve huzurlu olur inş.

Bugün veya ertesi gün AG IS 2018 programını kaldıracağım zaten. Dediğiniz gibi gerekli olursa araçları kullanırım. Ekle-kaldır'dan kaldırma işlemini yaptıktan sonra, KIS IS 2018 yükleyeceğim. Umarım kurulum sırasında bir sorun çıkmaz. Bazı arkadaşlar sorun yaşamışlar biliyorsunuz. 1-2 hafta sorunsuz kullanırsam ve kullandığım sisteme de çok zorlamazsa KIS, lisansda alacağım inş.

Sizde sağ olun, kolay gelsin :)

İndirme linklerini siteden değil de sosyalde verdiğim konudan veya Kaspersky'da verdiğim konudan indirirseniz sorunsuz kurulacaktır.
İngilizce kullanabilirseniz o daha sağlıklı olacağını belirmek isterim.

Daha programı kaldırmadım, önce indirme linkini çözelim hocam, sonra AVG programını birazdan kaldıracağım inş :)

İngilizce neden kurayım? :) Kaspersky sitesinde ki deneme sürümü indirme linkinden indirme yapsam olmaz mı ki?

Şu linkte ki yerden ve şu indirme dosyası uygun mudur?

https://www.kaspersky.com.tr/downloads/thank-you/internet-security-free-trial

https://trial.s.kaspersky-labs.com/registered/z03mtqf1oy8k9kf0lnte/kis18.0.0.405abtr_13019.exe

Murat hocamın imzasındaki linkten indirmeni öneririm.

Murat hoca'nın imzasında ki İngilizce :) İndirip kurduktan sonra, Türkçe oluyor mu program?
Ayrıca benim üstte yazdığım, kendi sitesinde ki linklerden kurulum olmuyor mu? Hata mı veriyor yani illa ki :) Acele etmeden, şu indirme işini halledersem, AVG'yi öyle kaldırayım diyorum.

Murat hoca'nın imzasında ki İngilizce :) İndirip kurduktan sonra, Türkçe oluyor mu program?
Ayrıca benim üstte yazdığım, kendi sitesinde ki linklerden kurulum olmuyor mu? Hata mı veriyor yani illa ki :) Acele etmeden, şu indirme işini halledersem, AVG'yi öyle kaldırayım diyorum.
https://products.s.kaspersky-labs.com/turkish/homeuser/kis2018/kis18.0.0.405abtr_13008.exe
Buradan indir o zaman. Murat hocanın verdiğinin Türkçe versiyonu neredeyse bu. Onu da kursan pek bir şey değişmez.

https://products.s.kaspersky-labs.com/turkish/homeuser/kis2018/kis18.0.0.405abtr_13008.exe
Buradan indir o zaman. Murat hocanın verdiğinin Türkçe versiyonu neredeyse bu. Onu da kursan pek bir şey değişmez.

Bu verdiğin linkte ki trail dimi? 30 günlük deneme yani. Murat hoca'nın ve senin yazdığın exe eski versiyon değil mi? Mesela altta ki sitesinde ki 13019 exe, sizin ki 13008 exe :) Murat hoca'nın imzasında ki İngilizce olan için sormuştum birde. Programı İng kurduktan sonra, Türkçe yapabiliyor muyuz?

https://trial.s.kaspersky-labs.com/registered/z03mtqf1oy8k9kf0lnte/kis18.0.0.405abtr_13019.exe

Programı İng kurduktan sonra, Türkçe yapabiliyor muyuz?
Önceden yapılmıyordu.
Bu verdiğin linkte ki trail dimi? 30 günlük deneme yani.
Hepsi trial kullanılabilir. 30 günlük deneme sürümünü aktifleştirmesini söyleyin yeterli.
Murat hoca'nın ve senin yazdığın exe eski versiyon değil mi? Mesela altta ki sitesinde ki 13019 exe, sizin ki 13008 exe.
Bunun pek bir önemi yok. Zaten kurulumdan önce güncelleyip kuruyor diye hatırlıyorum. Bu dosyalar bildiğim kadarıyla sadece kurulumu indirmek için bir araç. Yani zaten sürüm farketmiyor. Sen istersen 13000 indir, istersen 13500 her türlü en güncel antivirüs sistemine yüklenecektir.

Önceden yapılmıyordu.

Hepsi trial kullanılabilir. 30 günlük deneme sürümünü aktifleştirmesini söyleyin yeterli.

Bunun pek bir önemi yok. Zaten kurulumdan önce güncelleyip kuruyor diye hatırlıyorum. Bu dosyalar bildiğim kadarıyla sadece kurulumu indirmek için bir araç. Yani zaten sürüm farketmiyor. Sen istersen 13000 indir, istersen 13500 her türlü en güncel antivirüs sistemine yüklenecektir.

AVG IS kurulum sırasında ve sonrasın da bir kaç sorun yaşamıştım biliyorsun. O yüzden bu sefer acele etmeden ve sorunsuz bir kurulum yapmak istiyorum.

Önceden İng kurup, Türkçe yapılmadığını yazmışsın. Şuan ing kursak bile dediğin gibi ayarlardan Türkçe yapıyorsak sorun yok o zaman. Benim anlamadığım şey, Kaspersky sitesinde ki 30 günlük deneme yazan yerde ki indirme linkinden kurulum yapınca neden sorun çıkıyor :)

Son kez Murat hoca'nın da fikrini aldıktan sonra, inş yarın kurulum yaparım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı