lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 Kasamı açıp fön tuttum ve sonrasında no signal hatası alıyorum, yani monitöre görüntü gelmiyor. Sanki ekran kartı pinlerine bir şey olmuş gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2023
Kasamı açıp fön tuttum ve sonrasında no signal hatası alıyorum, yani monitöre görüntü gelmiyor. Sanki ekran kartı pinlerine bir şey olmuş gibi.
Çözüm lynch01 14 Nisan 2023 Arkadaşlar RAM'leri çıkarıp taktığımda ters takmışım Bu konuda destek veren herkese çok teşekkür ederim iyi sosyaller...
Arkadaşlar RAM'leri çıkarıp taktığımda ters takmışım Bu konuda destek veren herkese çok teşekkür ederim iyi sosyaller...
KS KS lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #21 Burak5415 dedi: RAM'leri söküp altın gibi görünen kısımları silgi ile silin ama çok dikkat edin üst tarafta direnç vs var onları koparmayın. Genişletmek için tıkla... RAM'leri sokemiyorum işte. Artı 0 Eksi
Burak5415 dedi: RAM'leri söküp altın gibi görünen kısımları silgi ile silin ama çok dikkat edin üst tarafta direnç vs var onları koparmayın. Genişletmek için tıkla... RAM'leri sokemiyorum işte.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 14 Nisan 2023 #22 Silgiyle sildikten sonra kalıntı kalmasın. Artı 0 Eksi
semih 85 Decapat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 520 Çözümler 6 Yer Afyon Dinar Daha fazla Sistem Özellikleri Asus PRIME A320M-K | Asus TUF GTX 1650 D6 (75w) | AMD Ryzen 5 1600 (PiR-B2) | Patriot Viper Steel 16GB (8x2) 3000Mhz | ADATA SU630 240GB | WD Blue SN550 500GB M.2 | Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #23 semih 85 dedi: O anakartta alt taraf tırnaklar sabit olur. Tek yapman gereken üstteki tırnakları açıp RAM'ı çekmek. Genişletmek için tıkla... Bunu yap. Artı 0 Eksi
semih 85 dedi: O anakartta alt taraf tırnaklar sabit olur. Tek yapman gereken üstteki tırnakları açıp RAM'ı çekmek. Genişletmek için tıkla... Bunu yap.
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #24 lynch01 dedi: RAM'leri sokemiyorum işte. Genişletmek için tıkla... Hocam sen fön ile üfleyince toz RAM altında bile birikmiş olabilir. Artı 0 Eksi
lynch01 dedi: RAM'leri sokemiyorum işte. Genişletmek için tıkla... Hocam sen fön ile üfleyince toz RAM altında bile birikmiş olabilir.
KS KS lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #25 RAM'leri söktüm üstüme sildim dikkatli şekilde RAM'in yatağına soğuk fon tutmali miyim? Artı 0 Eksi
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #26 lynch01 dedi: Olmuyor çok sert. Genişletmek için tıkla... Resme şu an dikkat ettim de umarım bu temizlenmiş hali değildir.Ayrica işlemciye giden tarafta sıkıntı toz bakımından. lynch01 dedi: RAM'leri söktüm üstüme sildim dikkatli şekilde RAM'in yatağına soğuk fon tutmali miyim? Genişletmek için tıkla... Çok dikkat et ve fazla basınç vermeden yap. Artı 0 Eksi
lynch01 dedi: Olmuyor çok sert. Genişletmek için tıkla... Resme şu an dikkat ettim de umarım bu temizlenmiş hali değildir.Ayrica işlemciye giden tarafta sıkıntı toz bakımından. lynch01 dedi: RAM'leri söktüm üstüme sildim dikkatli şekilde RAM'in yatağına soğuk fon tutmali miyim? Genişletmek için tıkla... Çok dikkat et ve fazla basınç vermeden yap.
KS KS lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #27 AYDNd dedi: Resme şu an dikkat ettim de umarım bu temizlenmiş hali değildir. Ayrica işlemciye giden tarafta sıkıntı toz bakımından. Genişletmek için tıkla... Belkide fön tutunca tozlar soketlere girmiştir. Ayrıca ekipmanlarımin ışıkları da yanmıyor. Artı 0 Eksi
AYDNd dedi: Resme şu an dikkat ettim de umarım bu temizlenmiş hali değildir. Ayrica işlemciye giden tarafta sıkıntı toz bakımından. Genişletmek için tıkla... Belkide fön tutunca tozlar soketlere girmiştir. Ayrıca ekipmanlarımin ışıkları da yanmıyor.
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #28 lynch01 dedi: RAM'leri söktüm üstüme sildim dikkatli şekilde RAM'in yatağına soğuk fon tutmali miyim? Genişletmek için tıkla... lynch01 dedi: üstüme sildim Genişletmek için tıkla... Kaç yaşında adamım annem şunu görse döverdi beni Artı 0 Eksi
lynch01 dedi: RAM'leri söktüm üstüme sildim dikkatli şekilde RAM'in yatağına soğuk fon tutmali miyim? Genişletmek için tıkla... lynch01 dedi: üstüme sildim Genişletmek için tıkla... Kaç yaşında adamım annem şunu görse döverdi beni
KS KS lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #29 AYDNd dedi: Resme şu an dikkat ettim de umarım bu temizlenmiş hali değildir. Ayrica işlemciye giden tarafta sıkıntı toz bakımından. Çok dikkat et ve fazla basınç vermeden yap. Genişletmek için tıkla... Tuttum yuvasına zaten fon üflüyor gibi bir şey anca tozlar uçuşur. Tekrar açmayı denedim RAM'lerden sonra fakat ne ekipmana ışık geldi ne de monitore görüntü. Artı 0 Eksi
AYDNd dedi: Resme şu an dikkat ettim de umarım bu temizlenmiş hali değildir. Ayrica işlemciye giden tarafta sıkıntı toz bakımından. Çok dikkat et ve fazla basınç vermeden yap. Genişletmek için tıkla... Tuttum yuvasına zaten fon üflüyor gibi bir şey anca tozlar uçuşur. Tekrar açmayı denedim RAM'lerden sonra fakat ne ekipmana ışık geldi ne de monitore görüntü.
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #30 lynch01 dedi: Belkide fön tutunca tozlar soketlere girmiştir. Ayrıca ekipmanlarımin ışıkları da yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı ve diğer girişleri Anakart üzerindeki girişleri kontrol ediniz. Artı 0 Eksi
lynch01 dedi: Belkide fön tutunca tozlar soketlere girmiştir. Ayrıca ekipmanlarımin ışıkları da yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı ve diğer girişleri Anakart üzerindeki girişleri kontrol ediniz.