Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eline bu forumda Apex eline ulasan var mi acaba?
Varsa belirtirse sevinirim.

Apex modeli satıştan kalkmış gsliba benim gibi bugün alan varsa iptal edilebilir.

Temu'da mağazaları geri açılmış.

Sizinki iade mi edildi?
ya ben ajazz dan gamepad almıştım yine ön siparişti. Dün satıştan kaldırıldı ve bugün iptal edildi sebebi ise stoklarda kalmamış. (Ben 1 hafta önce sipariş etmiştim) Bu da öyle olacak gibime geliyor ama umarım olmaz çünkü şarj ünitesi vs. güzel mouse.

Destekle konuştum, ürün bir daha gelmeyecekmiş. Sağlık olsun, tam alacağım ana denk geldi.

Mağaza kapanmış mıydı ki? Acaba iade edenlerden dolayı mı böyle oldu? Açıkçası fazla açgözlülüğe gerek yok. Diğer forumlarda görüyorum adamlar ürünü bedavaya getirme peşinde. Hiç etik değil, bu gidişle Temu satışı kapatır bize.
"Mağaza kısa süreliğine bir arada" gibi bir hata veriyordu.

Mağaza kapanmış mıydı ki? Acaba iade edenlerden dolayı mı böyle oldu? Açıkçası fazla açgözlülüğe gerek yok. Diğer forumlarda görüyorum adamlar ürünü bedavaya getirme peşinde. Hiç etik değil, bu gidişle Temu satışı kapatır bize.

Birisi ülke değişimi yapınca mouselar gözüküyor demişti ama bilmiyorum. Stoklar da bitmiş olabilir çünkü feci şekilde fazlaca stokcu çıktı ortaya.

Birisi ülke değişimi yapınca mouselar gözüküyor demişti ama bilmiyorum. Stoklar da bitmiş olabilir çünkü feci şekilde fazlaca stokcu çıktı ortaya.
Aynı mağazada mouselar gözükmüyor, başka bir satıcıda farklı bir şekilde gözüküyor.

Stoklar bittiği zaman "stok kalmadı" gibi bir uyarı veriyordu. Şu an direkt ürünün kaldırıldığını söylüyor.

1730654701973.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı