Ali Keffal
Hectopat
- Katılım
- 1 Ocak 2021
- Mesajlar
- 1.311
- Çözümler
- 12
İlginç şekilde şu an 8K da bir sıkıntı yaşamıyorum.
Sorunu çözdüm. Attığım web sitesi düzgün ölçmüyormuş. Razer test uygulamasındaki değerler doğru. Tüm değerleri de alabiliyorum. Gayet iyi mouse. Sadece skatezleri eski mouse'umdan kötü. Fakat mouse resmen içi boş gibi hafif. Hatta plastiği o derece ince ki şarj olurkenki ışığı plastiğin içinden geçiyor.Şuradan test ettim 8KHz moduna almama rağmen 1lerde takılıyor.![]()
Polling Rate Test - Check Mouse Hz (Hertz) Rate Online
Try our mouse rate test to measure the Hz and polling rate effortlessly to optimize your gaming and computing experience.cpstest.org
i5 9300h. Boşta test ettim. En kötü 2K verseydi bari, onda da 1Khz falan veriyor. Gerçi her türlü 1Khz kullanacağım sırf merakımdan bir ayar mı var da ben kaçırdı?
Qc sorunu var evet Pro'nun malzeme kalitesi daha iyi sıkmadığınız sürece sıkıntı olmaz bence.Sorunu çözdüm. Attığım web sitesi düzgün ölçmüyormuş. Razer test uygulamasındaki değerler doğru. Tüm değerleri de alabiliyorum. Gayet iyi mouse. Sadece skatezleri eski mouse'umdan kötü. Fakat mouse resmen içi boş gibi hafif. Hatta plastiği o derece ince ki şarj olurkenki ışığı plastiğin içinden geçiyor.
Mouse geldi fakat, 2.4G alıcı yok? Bir tek bendemi böyle? Kutu falan kapalıydı.
Dongle yok işte direk bende ?Dongle üzerinden kendin ayarlıyorsun. 2.4G alıcısı yok altından kendin 2.4G veya Bluetooth'a getiriyorsun.
Şarj istasyonu çıkmadı mı içinden? Dongle dediğim o.Dongle yok işte direk bende ?
Şarj istasyonu çıkmadı mı içinden? Dongle dediğim o.
Zaten çıkmıyor şarj standını alıcı olarak kullanıyorsun.Şarj istasyonu çıktı fakat Mouse'nin altındaki yerden alıcı çıkmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.