TEOG'dan korkuyorum

Türkçe full inş Ma t'da. Türkçe hiç belli olmuyor. O sıcak temmuz güneşli soru ya ben sıcak yüzünden a dedim :) İnş doğrudur. Din 1 yanlış kesin. Genel olarak sınav güzeldi :) 480'in altına düşmem inşallah :)
Cevap denizli arkadaşım kesinlikle a olamaz maalesef. Çünkü sıcak hava ölçülebilir ve herkes tarafından da değişemez fakat bıkkın olarak belini doğrultuyordu dediğinde belki bıkkın değildi karşıdaki adam yanlış gördü. Hevesini kırmak istemem. :D

_1__ hangisine eşittir? li soruyu bile bile yanlış yaptım :kızgın: Aynı soruyu çözmüştüm hatta:mad:
625

O Türkçe sorusu C idi bence
Hatta soru 5 üssü eksi 4 idi. Cevabı da c idi :D 0,0016

Cevap denizli arkadaşım kesinlikle a olamaz maalesef. Çünkü sıcak hava ölçülebilir ve herkes tarafından da değişemez fakat bıkkın olarak belini doğrultuyordu dediğinde belki bıkkın değildi karşıdaki adam yanlış gördü. Hevesini kırmak istemem. :D

O soruyu atmıştım. Tutmuş. :D Peki çapı verilen daire sorusu vardı hani oklu falan, onu ne yaptınız?

O türkçe sorusu bence C tam hatırlamıyorum da matematik sorusunda bende dediğin şıkkı işaretledim de cevap o değil sanırım nasıl bulduğunu anlatsana

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı