Cevap denizli arkadaşım kesinlikle a olamaz maalesef. Çünkü sıcak hava ölçülebilir ve herkes tarafından da değişemez fakat bıkkın olarak belini doğrultuyordu dediğinde belki bıkkın değildi karşıdaki adam yanlış gördü. Hevesini kırmak istemem.Türkçe full inş Ma t'da. Türkçe hiç belli olmuyor. O sıcak temmuz güneşli soru ya ben sıcak yüzünden a dedimİnş doğrudur. Din 1 yanlış kesin. Genel olarak sınav güzeldi
480'in altına düşmem inşallah
![]()
Hatta soru 5 üssü eksi 4 idi. Cevabı da c idi_1__ hangisine eşittir? li soruyu bile bile yanlış yaptımAynı soruyu çözmüştüm hatta
625
O Türkçe sorusu C idi bence
O soruyu atmıştım. Tutmuş.Cevap denizli arkadaşım kesinlikle a olamaz maalesef. Çünkü sıcak hava ölçülebilir ve herkes tarafından da değişemez fakat bıkkın olarak belini doğrultuyordu dediğinde belki bıkkın değildi karşıdaki adam yanlış gördü. Hevesini kırmak istemem.
Hatta soru 5 üssü eksi 4 idi. Cevabı da c idi0,0016
O soruyu atmıştım. Tutmuş.Peki çapı verilen daire sorusu vardı hani oklu falan, onu ne yaptınız?
Cevap denizli arkadaşım kesinlikle a olamaz maalesef. Çünkü sıcak hava ölçülebilir ve herkes tarafından da değişemez fakat bıkkın olarak belini doğrultuyordu dediğinde belki bıkkın değildi karşıdaki adam yanlış gördü. Hevesini kırmak istemem.
Hatta soru 5 üssü eksi 4 idi. Cevabı da c idi0,0016
5 üssü eksi 4 = 1 bölü 625 . 625 sayısını da 16 ile genişletince on binde 16 sayısı çıkıyor.O türkçe sorusu bence C tam hatırlamıyorum da matematik sorusunda bende dediğin şıkkı işaretledim de cevap o değil sanırım nasıl bulduğunu anlatsana
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.