Kesinlikle düşer.Bu sene lise puanları düşer mi ?
Emin misiniz ? Galatasaray Lisesi, Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi vb. gibi en iyi yerler 494 - 497 arasına düşer mi ?Kesinlikle düşer.
Onlar en fazla 1-2 puan düşüyor. Daha düşük puanlı liseler ise 20 puan bile oynayabiliyor.Emin misiniz ? Galatasaray Lisesi, Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi vb. gibi en iyi yerler 494 - 497 arasına düşer mi ?
Şu an Ankara Fen Lisesi 496,9842 ile alıyor bu puan 494 - 495 'e düşebilir mi ? ( Sadece Ankara Fen Lisesi için konuşuyorum.)Onlar en fazla 1-2 puan düşüyor. Daha düşük puanlı liseler ise 20 puan bile oynayabiliyor.
Bence düşer zira TEOG ilk yapıldığında 495' puanı(yanlış hatırlamıyorsam). Bu TEOG diğer TEOG'lardan zor olduğu söyleniyor. 2. TEOG zor olursa 494-493 gibi bekliyorum. Bakacağız göreceğiz. Kim bilir, şimdi bizim baştaki başlar daha kolayda yapabilir 2. TEOG'u.Şu an Ankara Fen Lisesi 496,9842 ile alıyor bu puan 494 - 495 'e düşebilir mi ? ( Sadece Ankara Fen Lisesi için konuşuyorum.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.