Termal Macun Değişim Sonrası Windows Açılış Ekranı Gelmemesi

msitr

Kilopat
Katılım
29 Mart 2014
Mesajlar
397
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İşsiz
Laptop sorunsuz çalışıyordu. Isısı fazla diye termal macun sürmeye karar verdim.
Bataryayı çıkartıp sadece işlemciye termal macun sürdüm. Sonra PC'yi açtığımda BIOS ekranından sonra Windows ekranı gelmiyor. Bir şeyler açılacakmış gibi duruyor ekranda ama Windows ekranı gelmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'a girebiliyorum, kapanmıyor. BIOS ayarlarını default yaptım. Bootta da HDD'yi ilk sıraya alıyorum ama resimdeki gibi oluyor.
Açılmama yapmadı veya hiç kapanmadı.
a1.jpg

a2.jpg

@Murat5038
 
Son düzenleme:
2. resimde macun taşması gözüküyor ıslanmış yani oradaki vida ile işlemciyi çıkarın saç kurutma makinası ile(uzaktan üfletin), tekrar kararında macunu yenileyip sıkıca bakır boruyu sabitleyin. BIOS ayarlarını tekrar dediğim şekilde yapın yine açılmaz ise format atın.
 
Hocam o taşmış macunu çıkardığımda öyleydi yani fabrikadan öyle. Sildim etrafını oranın büyük oranda ama biraz macun kalmış. Dediğinizi yapacağım. Saç kurutma zarar vermez mi? Sıcak mı soğuk mu üflesin?
BIOS'a girebilmeme rağmen format atılmıyor.
 
Merhabalar Öncelikle Macunla Alakası Oldugunu Sanmıyorum Öncedende Öyleydi Demişşin Ama Streak Of Lighting 'in Dedigi Gibi Ramları Teker Teker Takıp Format Atmayı Deneyin

Bu Arada Laptobu Sökerken Dikkatli Olun En Ufak Yanlış Bozulmalara Sebep OLabiliyor
 
RAM'leri çıkartıp geri taktım. Bakır boruların vidalarını iyice sıktım. Şuan da BIOS'a bile giremiyorum. Ekran tepki vermiyor, simsiyah. Bu nasıl bir iş anlamadım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı