- Katılım
- 28 Nisan 2020
- Mesajlar
- 46.546
- Makaleler
- 42
- Çözümler
- 148
Gerçek mi bu? Macun zaten macuna benzemiyor su gibi, her yere de taşmış.
O tanıdığınız ile bağlantıyı koparın hocan. İşlemciye bunu yapan size neler yapmaz.Uzun sürelerdir bilgisayar işiyle uğraşan bir tanıdığın yanında yaptırdım hocam o yüzden açıkçası çok markayı sorgulamadım. Uygulayış şeklini de hatırlıyorum işlemcinin üzerini güzelce yetirmişti termal bloğu tam kaplayacak şekilde. Tahminimce termal macun kötüydü çünkü yeni soğutucumu da o tanıdığım taktı farklı bir macunla şuan sıcaklıklar normal.
Hocam yeni soğutucuyu taktık güzelce temizleyip. Sıcaklıklar normal şuan.Çok fazla dağılmış aşırı sürmüşsünüz gibi duruyor temizleyin güzelce taşanları da dahil olmak üzere. Çok daha az miktarda X şeklinde sürün etrafına da 4 tane noktacık koyun soğutucunuzu düzgün montajladığınızdan emin olun.
Eki Görüntüle 1624402
Hocam işlemci sıcaklıkları çok olunca söktük boşluk kalan yerleride güzelce sıvadık. Yeni soğutucuyu kaliteli macunlu taktık. Sıcaklıklar normal.Macunu yanlış uygulamışsın , bu şekilde taşmaması gerek. İşlemci fanın da tam oturmamış olabilir. Macunun kalitesi de çok etki ediyor. Termal iletkenliği yüksek bir macun ile değiştirmeni tavsiye ediyorum.
Hocam tanıdığım günlük bilgisayarlarla daha çok ilgileniyor. Çünkü boştayken sıcaklıklarım normaldi. Termal macunu da ona göre almış olabilir.Gerçek mi bu? Macun zaten macuna benzemiyor su gibi, her yere de taşmış.
Hocam valla muhtemelen macunun sıkıntısı. Yeni soğutucumu da birlikte taktık ve gayet normal şuan. MX5 kullandık bu sefer.O tanıdığınız ile bağlantıyı koparın hocan. İşlemciye bunu yapan size neler yapmaz.
Bizde kartla yaydık işk başta ama muhtemelen macun çok kötüydü.Kartla yayma imkanım yoksa ben macunu ortaya mercimek tanesi gibi sürüp parmak darbeleri ile yayıyorum ve ardından yine ufak bir damla üzerine bırakıp soğutucuyu yerleştiriyorum. Çok kalın olmaması önemli, ancak geçenlerde arkadaşımın bilgisayarında mecbur olarak ucuz termal macun kullandık ve o bile bu kadar cıvık bir kıvamda değildi.
MX5 kullandık bu sefer. Yabancı bir bilgisayarcıya götürmektense bu tanıdığıma götürdüm hocam. Yıllardır bilgisayarcım bu olay dışında başka bi olay olmamıştı.Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu macunu alın kendiniz sürün bilgisayarcılar termal macun sürmede ve sürdükleri macunları rezalet en son sürdürdüğümde 5 TL'lik bir şey sürmüştü içinden geçmişti bilgisayarın.
Hocam tanıdığım günlük bilgisayarlarla daha çok ilgileniyor. Çünkü boştayken sıcaklıklarım normaldi. Termal macunu da ona göre almış olabilir.
Hocam vallahi muhtemelen macunun sıkıntısı. Yeni soğutucumu da birlikte taktık ve gayet normal şu an. MX5 kullandık bu sefer.
Bizde kartla yaydık işk başta ama muhtemelen macun çok kötüydü.
MX5 kullandık bu sefer. Yabancı bir bilgisayarcıya götürmektense bu tanıdığıma götürdüm hocam. Yıllardır bilgisayarcım bu olay dışında başka bir olay olmamıştı.
Almanyadan Arctic Liquid 360 sipariş ettim. İçinden tek uygulamalık 0.8g MX5 çıktı.MX 5 çıkmadı ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.