Termal macun tercihi

Elinde varsa kullan dostum. 6 ay sonra iyi bir marka alıp sürersin hem sürmeyi de öğrenmiş olursun. Elinin ayarına güveniyorsan deneyebilirsin. Deneyip güzel sonuç alırsan çok büyük bir keyif alırsın. Ancak istemediğin sonuçlarla da karşılaşabileceğin riskinin de olduğunu bilmen gerekir. Termal macunu sürerken dışarıya taşırmamaya özen göster. Onun dışında az sürmenin bir zararı olmaz. Sadece yaymazsan etkili olmayabilir ama denemelik 6 ay idare etsin diyorsan sür gitsin.
Undervolt diyorlar fakat hiç yapmadığım için yapmak istemiyorum. Zarar verip boşuna masraf çıksın istemiyorum.

Undervolt diyorlar fakat hiç yapmadığım için yapmak istemiyorum. Zarar verip boşuna masraf çıksın istemiyorum.

Eğer hiç sürmezsen zaten performans kaybı yaşıyorsun şu anda. Undervolt olsa ne olacak? :) Eğer performans kaybı istemiyorsan dedikleri gibi kaliteli bir macun alman gerekiyor. Bütçen varsa al macunu tanıdık bir bilgisayarcıya yaptır başında bekleyip. Ama yoksa bütçen dediğim gibi yapman öldürmez bilgisayarını süründürmez de. Performans kaybı yaşasan da zaten 90 dereceleri görüyormuşsun. Daha kötü olmayacağı kesin.

Dediğim gibi açıp sürme olayı riskli biraz. Hiç denemediğinde de öğrenemezsin bu da böyle bir risk oluşturuyor. Karar senin. Hangisi ağır basarsa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı