ahmtatlgn20
Megapat
Sevgilim ile 2 yıldan fazladır birlikteyiz. Birbirimizi çok seviyoruz ve evlenme hayalindeyiz, çabasındayız. Yalnız şöyle bir durum var ki benim çok moralimi bozuyor. Benimle kafa yapısı olarak çok ters bu yüzden anlaşmazlıklar oluyor. Hadi idare ederim dedim ama bugün yaptığımız konuşmaya göre evliliğim bir hapis olabilir. Mesele şu ki takip ettim sevdiğim çoğu insanı sevmiyor hatta nefret ediyor örneğin Aykut Elmas ve diyor ki onları izlemene falan izin vermem bu benim için aşırı önemli. Yoksa evlenmeyelim diyor. Yani insan evinde yuvasında özgür olmak ister ben canımın istediğini izleyemeyecek, dinleyemeyecek, takip edemeyecek miyim?
Bu konu çok canımı sıkıyor sizce bu durumda böyle ters biri ile evlenmek ne kadar mantıklı hayatımı cehenneme çevirmek de istemiyorum. Tabii hiç bir kimse ondan önemli değil ama nerede özgürlük?
Bu konu çok canımı sıkıyor sizce bu durumda böyle ters biri ile evlenmek ne kadar mantıklı hayatımı cehenneme çevirmek de istemiyorum. Tabii hiç bir kimse ondan önemli değil ama nerede özgürlük?
Son düzenleyen: Moderatör: