Teşhir Ürünler Alınır mı?

Bungic

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

2K monitörlere bakıyordum ve ASUS'un 144Hz 1ms 2K IPS Monitörünü gördüm. 3400 TL civarında bir fiyatı vardı. Biraz daha araştırınca bu monitörün teşhir versiyonunu buldum. 27 Asus Mg278q Gaming, Led, Freesync 2560x1440 1ms, 144hz 3yıl H - n11.com ve 27 ASUS MG278Q Gaming, LED, FreeSync 2560x1440 1ms, 144hz 3YIL HDMI, EyeCare***TEŞHİR ÜRÜNÜ***ÖLÜ P Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor sitelerinde 1700 TL'ye satıldığını gördüm. Bu ürünün teşhir olması bir sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşhir ürünü monitörler alınabilir. Sonuçta ellenmiyor rafta öyle duruyor. Ben MediaMarkt'tan bir monitör almıştım eskiden, teşhir ürünüydü. Ama tabi ekranı açtırıp test ederek aldım hiç bir sıkıntısı yoktu. Bunda ölü piksel varmış ben almazdım çünkü sürekli gözüne batar. Ama servis garantiden düzeltir mi bilemem.

Teşhir ürünü monitörler alınabilir. Sonuçta ellenmiyor rafta öyle duruyor. Ben MediaMarkt'tan bir monitör almıştım eskiden, teşhir ürünüydü. Ama tabi ekranı açtırıp test ederek aldım hiç bir sıkıntısı yoktu. Bunda ölü piksel varmış ben almazdım çünkü sürekli gözüne batar. Ama servis garantiden düzeltir mi bilemem.
Garantiden düzelecek olsa adamlar değiştirmez mi?

Ben olsam ölü pikselli bir monitör almazdım ama siz bilirsiniz. Onun yerine aşağıdaki monitörü de alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı