Teşhir ürünü RX 570 sorun çıkartır mı?

Neden satmaya çalışıyorsunuz? 2020 güncellemeleriyle AMD sorunlarla uğraşıyor ama çözüceklerdir. Her güncellemede bir Bug'u çözüyorlar.
Hesaplı, ucuz ve güçlü olduğu için mi?
Gayet güzel kart neyinden memnun değilsin.
Katılıyorum dostum, insanlar çamur atmaya yer arıyor. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım RX470 kullanıyorum, 1 yıl geçti hala sorunsuz kullanıyorum ve güncel sürümleri kullanıyorum.
Kartla ilgili sorunum için konu açtım ve benden öncede birçok insan konu açmış yine de bir çözüm bulunamamış. Amd sever arkadaşlar nedense o konuları açtığımda hiç böyle hevesli hevesli yorum atmıyorlar. Amd ekran kartlarında böyle sorun yaşayan insan sayısı oldukça fazla. Yine de diyorsanız hayır biz çok memnunuz, buyrun satabilirim ekran kartımı yarı fiyatına 600tlye, 1.5yıl garantisi var ama garantiyle uğraşmak istemiyorum çünkü gidecek birşey bulamadık denilip geri gönderilecek çünkü stress testlerinin tamamında sorunsuz görünüyor. Çamur atmak gibi bir niyetim yok ayrıca insan elindeki ürüne neden çamur atsın mantıklı mı sizce bu?

Kartla ilgili sorunum için konu açtım ve benden öncede birçok insan konu açmış yine de bir çözüm bulunamamış. Amd sever arkadaşlar nedense o konuları açtığımda hiç böyle hevesli hevesli yorum atmıyorlar. Amd ekran kartlarında böyle sorun yaşayan insan sayısı oldukça fazla. Yine de diyorsanız hayır biz çok memnunuz, buyrun satabilirim ekran kartımı yarı fiyatına 600tlye, 1.5yıl garantisi var ama garantiyle uğraşmak istemiyorum çünkü gidecek birşey bulamadık denilip geri gönderilecek çünkü stress testlerinin tamamında sorunsuz görünüyor. Çamur atmak gibi bir niyetim yok ayrıca insan elindeki ürüne neden çamur atsın mantıklı mı sizce bu?
Kartı teşhir aldıysanız lafım yok fakat normal şekilde aldınız stress testleride sağlam çıktı o zaman sorun nedir? Performansı günümüzde gayet yeterli bir kart. Oyunlarda falan da hata almıyorsanız sorun nedir? 1 yılı aşkın süredir RX470 ile oynuyorum üstelik 2.el aldım kartı RX 470 8GB armor kasa, en çokta armor kasalardan korkuyor insanlar. Ya insanlar fazla abarttı ya da ben tüm şansımı bu kartta kullandım.

Kartla ilgili sorunum için konu açtım ve benden önce de birçok insan konu açmış yine de bir çözüm bulunamamış. AMD sever arkadaşlar nedense o konuları açtığımda hiç böyle hevesli hevesli yorum atmıyorlar. AMD ekran kartlarında böyle sorun yaşayan insan sayısı oldukça fazla. Yine de diyorsanız hayır biz çok memnunuz, buyrun satabilirim ekran kartımı yarı fiyatına 600TL'ye, 1.5yıl garantisi var ama garantiyle uğraşmak istemiyorum çünkü gidecek bir şey bulamadık denilip geri gönderilecek çünkü stress testlerinin tamamında sorunsuz görünüyor. Çamur atmak gibi bir niyetim yok ayrıca insan elindeki ürüne neden çamur atsın mantıklı mı sizce bu?

AMD 2020 güncellemeri birçok sorun getirdi. Forumda bende dahil birçok insan her güncellemeden sonra sorun yaşıyor ya da sorunu çözülüyor. Sizin sorununuzunda sürücü kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Kartı teşhir aldıysanız lafım yok fakat normal şekilde aldınız stress testleride sağlam çıktı o zaman sorun nedir? Performansı günümüzde gayet yeterli bir kart. Oyunlarda falan da hata almıyorsanız sorun nedir? 1 yılı aşkın süredir RX470 ile oynuyorum üstelik 2.el aldım kartı RX 470 8GB armor kasa, en çokta armor kasalardan korkuyor insanlar. Ya insanlar fazla abarttı ya da ben tüm şansımı bu kartta kullandım.
Kartı teşhir almadım tabii ki, sıfır mühürü açılmamış ürün olarak aldım. Sorunum bu RX 570 GPU kullanımı sorunu - Technopat Sosyal
AMD 2020 güncellemeri birçok sorun getirdi. Forumda bende dahil birçok insan her güncellemeden sonra sorun yaşıyor ya da sorunu çözülüyor. Sizin sorununuzunda sürücü kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Bir çok sürücüyü denedim, ddu ile tamamen kaldırdım güvenli mod ile ancak yine de devam ediyor açıkcası bilmiyorum driverdan mı kaynaklı yoksa kartın kendisinden mi ancak daha önce bu sorunla ilgili ısrarla 2-3 kere garantiye yollayanlar sonuç olarak kartın iadesini gerçekleştirebilmişti yani aslında genel çercevede garanti servisleri bunun donanımsal olduğunu kabul etmiş diyebiliriz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı