Hocam o zaman niye aşıyı kesin ol diyorsunuz (!)Hayır, büyük bir iğne değil. Ve lütfen tetanos aşısı olun, önemli bir aşı çünkü.
Not: Teyzemi tetanos yüzünden kaybettim![]()
Arkadaşlar merhaba küçükken ayağıma çivi batmıştı sebebi o mu bilmiyorum ama babamı aradılar oğlunuza tetanos iğnesi vurulacak diye. 13 yaşındayım ve ben de korktum biraz. Nasıl bir şey diye sordum, normal iğne dediler benim düşündüğüm büyük bir iğne ile vuruyorlar (ben öyle düşünüyorum) ve babamlar da korkmayayım diye söylemiyorlar gibime geliyor. Sizin tecrübeniz var mı acıtıyor mu ya da büyük bir iğne mi?
Evet 8. Sınıfa gidiyorumHissedilmiyor. Derinin üst kısmına çekirdek çöpünün küçücük bir şeyyi batmış gibi düşün. İçine girip çıkarken hissetmezsin zaten. 13 yaşında 8. sınıfa gidiyorsun sanırım. 8. sınıfta tetanos aşısı vuruluyor diye biliyorum.
Onla alakası yok. Yaşın gelmiş. Kasa vuruyorlar.Arkadaşlar merhaba küçükken ayağıma çivi batmıştı sebebi o mu bilmiyorum ama babamı aradılar oğlunuza tetanos iğnesi vurulacak diye. 13 yaşındayım ve ben de korktum biraz. Nasıl bir şey diye sordum, normal iğne dediler benim düşündüğüm büyük bir iğne ile vuruyorlar (ben öyle düşünüyorum) ve babamlar da korkmayayım diye söylemiyorlar gibime geliyor. Sizin tecrübeniz var mı acıtıyor mu ya da büyük bir iğne mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.