Firefox manifest yapısı farklı. CSS'te :has() kullanımları var. Gerçi bir yerlerden açılabiliyor o ama varsayılan olarak kapalı.
Dönüştürmek isteyen dönüştürebilir. Proje Github'da duruyor. Pull request atmak isteyen atabilir. Firefox için ayrı repo da açılabilir. Mağazaya yüklenmesine ve Firefox özel şeylere karışmam ama.
Hobi olarak yapıyorum ve Firefox her ne kadar saygı duyduğum (Chromium kullanıp Chrome'a laf atanlar falan çıkınca etrafta pek adam kalmıyor zaten) bir tarayıcı, Mozilla da iyi bir firma. Ama ilgimi çekmiyor.
Daha önce konuştuğumuz şeyleri birkaç güne bitiririm gibi duruyor.
Notların profile de eklemesi hiç güzel olmadı. Kullanıcı tarafında bir sorun yok da arka taraf karman çorman oldu. %100 emin değilim ama galiba sayfanın tam yüklenmesini engelliyor. Kullanıcı açısından tek sorun sekme simgesinin (favicon) yükleniyor olarak gözükmesi. Ne adam akıllı işlemci kullandığı var ne sayfanın yüklenmesinde gözle görülür bir sorun.
Yine de arada sağda solda ufak tefek eklentinin eklediği şeylerde yüklenme sorunları olabilir. Hızlı yüklenme çabalarının sonucu. Site yüklenmeden eklemeye çalışıyor. Sitedeki elementlerin tam olarak hangi sırada yüklendiğini bilmediğim için oluyor. Denk gelirseniz URL ve konsol çıktısı paylaşmanız fena olmaz.
Değerlendirme için gönderdim. Birkaç güne yayınlanır.
Sayfanın tam yüklenememesi ana sayfada da var. Eklenti kapalıyken bile oluyor. Sayfada gözle görülen her şey yüklenmesine rağmen 5-10 saniye daha dönüyor. Belki benim taraftan kaynaklanan bir şeydir.