The Last of Us optimizasyonu düzeltildi mi?

Godlixy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590
The Last of Us oynamak istiyorum. Optimizasyon sorunları düzeldi mi? Düzeldiyse RX 590 sistemle kaç FPS alırım?
RX 590 ekran kartı.
i5-6600 işlemci.
2x8 16 GB 3200 MHz RAM.

Hayır düzelmedi. Hikayesini merak ediyorsanız indirin oynayın. Onun dışında mekanikleri veasyre için oynayacaksanız hiç denemeyin bile uzun bir süre düzelmeyecek.

The Last of Us oynamak istiyorum. Optimizasyon sorunları düzeldi mi? Düzeldiyse RX 590 sistemle kaç FPS alırım?
RX 590 ekran kartı.
i5-6600 işlemci.
2x8 16 GB 3200 MHz RAM.

Duyduklarıma göre eskisinden iyi olsa da hala iyi durumda değilmiş. Çevremde V-RAM sorununu hala yaşayanlar var.

Yeni güncellemeyle zaten kötü olan optimizasyon daha kötü oldu diyorlar.
Oyunun performansı ekran kartı belleğinizle alakalı, oyunu düzgün çalıştırmak oynamak istiyorsanız ekran kartı belleğiniz 12'den yüksek olmalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RTX4080 ile oynuyorum bi sıkıntı yaşamadım
Bi zahmet.

RX 590 ekran kartı.
i5-6600 işlemci.
2x8 16 GB 3200 MHz RAM.
Hocam sistem önerisi istemiştiniz hatırladınız mı beni? Ne oldu o iş aldınız mı bir şey?

Bir zahmet.

Hocam sistem önerisi istemiştiniz hatırladınız mı beni? Ne oldu o iş aldınız mı bir şey?

Bu sistemi aldım tanıdıktan hocam 8000 TL. Sadece ekran kartı ikinci el ama sıfıra yakın. Kaç FPS alırım TLOU'da? Bir de oyun FSR destekliyor mu?

Hocam hikayesini çok merak ediyorum oynamaya değer mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı