The Last Of Us Part 1 optimizasyon olarak düzeldi mi?

Arkadaşlar yorumlara bakınca korkuyordum ancak nedense bende ters tepti. Tek sorun 15 dakikada bir donuyor 2 saniyede düzeliyor. Videoyu yükledikten sonra DLSS açtım ve daha yüksek FPS alıyorum. Gölgelendirme yükleyici tamamlanmamasına rağmen gayet iyi bende. Sistemim aşığıda;

 
Naughty Dog Twitter'ını takip edin, güncellemelerle ilgili bilgi paylaşıyorlar. Bugün ve cuma günü gelecek 2 güncelleme var.

Ayrıca AMD gece yarısı yeni bir sürücü yayınladı. Onu da AMD kullananlar indirsin mutlaka. Düzeltmeler içeriyor.
 
İmzadaki sistemle tek bir crash olmadan oyunu bitirdim. DLSS açık 2k ultra-high ayarlarda FPS 100-55 arasındaydı. Drop yediğim anlar can sıkıcıydı ama bahsedilen şekilde oynanmayacak kadar kötü değildi. FPS'i 60'a sabitleyince daha akıcı oldu gibi. Nispeten iyi sayılan bir sistemde tabi tecrübe ettim. Sorun yaşayanları anlıyorum ama oyunu Cyberpunk ile aynı kefeye koymak bence saçma. Cyberpunk'un ilk çıktığındaki sorunları bir oyunun temel yapı taşlarındaydı. Kaplamalar vs animasyonlar sıkıntılıydı. Aşırı bug'luydu. Her sistemde aynı şeyleri yaşıyorduk. TLOU'nun yaşadığı sadece optimizasyon sorunu. PS'den PC'ye yapılan port. E tabi böyle bir başyapıtı yapan markadan böyle bir şey tabii ki bekleyemezsiniz. Olmaması gerekirdi. Umarım çözülür bir an önce de bir kere daha İngilizce seslendirme ile bitiririm.
 
Dedim gölgelendiricileri yüklesin, %32'de crash yedim. Bu gölgelendirici baştan mı başlıyor yoksa yüklediği kadarıyla mı devam ediyor %0'dan?

Tekrar kaldığı yerden devam ediyormuş, tamam.
 
Vallahi son gelen patch ile birlikte girdim ve sonunda oyunu bitirdim. Yine de oyunun rezalet bir portu olduğu gerçeğini değiştirmese de oyun güzeldi. Yaklaşık 9 saat civarı sürüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı