The Last of Us Part 2, 3 gün sonra erişime açılıyor

Bloodlinee

Hectopat
Daha fazla  
Oynamayacak olan PC kitle çok şanslı. Konsol kitle olarak bu oyunun kölesi olduk. Sony oyunlarının kalitesini iliklerinize kadar hissedeceksiniz. PS 4 ve 5'te 12 kere bitirdiğim tüm sürümlerde Platinium kupasını aldığım oyun PlayStation'ın ta kendisi unutan olur diye açma gereği duydum. Şimdiden iyi oyunlar. Pre-purchase The Last of Us™ Part II Remastered on Steam

Son düzenleyen: Moderatör:
PlayStation 5 de alabilirdin. 20 bine bu oyunu güzel oynatacak çok nadir sistem vardır herhalde sırf bu oyun için aldıysan tâbi diğer oyunlar için bilemem.
Playstation'da oyun fiyatlari cok ucuk oluyor o yuzden bilgisayar tercih ettim, hem diger islerim icin de lazim oluyor.

Playstation'da oyun fiyatlari cok ucuk oluyor o yuzden bilgisayar tercih ettim, hem diger islerim icin de lazim oluyor.
Bu oyun steamda 2000 TL ye falan geliyor konsolda 1200 TL indirimle 900 e almıştım Rdr 2 200 TL ye almıştım indirimde steamdan daha iyi fiyatlar oluyor ve PS plus da part 1 god of War Ragnarok vb çok iyi oyunlar var evet yeni oyunlar daha pahalı çıkıyor konsolda ama çoğu iyi oyunda güzel indirim oluyor

Ekran görüntüsü 2025-03-31 133031.jpg

Beklemedeyim, ilk oyunun optimizasyon sıkıntısı olmasın yeter.

Vallahi çıktığından beridir ne bir videosunu izledim ne de öyle çok ağır spoiler yedim. Vakti geldi artık dünya gözüyle görmenin. Sistemi de hazır ettik sırf bu namussuz için. Kötü çıkarsa ağır hakaretlere maruz kalır.
Valla hocam çok şanslısın. Ben konsolda 5 defa bitirdim. Doyamadım şimdi pc' de ön sipariş verdim. Şu oyundaki savaş mekanikleri başka hiçbir oyunda yok. Bir de sırf bu oyun için oled monitör aldım o kadar şaheserdir benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı