Sürprizbozan The Last of Us Part II hakkında düşündüklerim

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben tam tersi düşünüyorum, Abby Lev ile birlikte insaniyetini buldu bence. Yani Lev olmasa Ellie'nin orada öldürüleceğini düşünüyorum ben.

Ben tam tersi düşünüyorum, Abby Lev ile birlikte insaniyetini buldu bence. Yani Lev olmasa Ellie'nin orada öldürüleceğini düşünüyorum ben.
Lev'den önce de insanı duygularını zaten belli ediyordu. Flashback sahneleri olsun, Jerry sahneleri olsun, Owen sahneleri olsun. Doğrudan Abby'nin değişimine Lev sebep oldu demek yanlış olur bence. Aslında insaniyet dediğimiz duygu Abby'nin içinde her zaman vardı. Joel'in intikamı dışında.

Bir düzeltme yapayım. Abby insaniyetini Lev ile buldu demiştim, yanlış söylemişim. Abby Joel'i öldürdükten sonra insaniyetini Lev ile buldu demem lazımdı. Öncesinde zaten çok mutlu bir şekilde yaşıyorlar, o konuda haklısınız.

İntikamı alamadım birde 2 parmak gitti, zararda olan Ellie gidip Abby savunmak bana saçma geliyor.
Olay yanlış anlaşılmış. Dönen muhabbet Joel'in ölüm şekli. Herhangi bir karakteri savunmadım. Daha doğrusu savunmak değil olay. Temel olarak aslında Abby'nin de normal bir insan olduğunu söylemeye çalışıyorum. Tamamıyla objektif bakarak. Bu saatten sonra da anlatılacak bir şey yok zaten. Ellie'nin haklı yönleri, Abby'nin haklı yönleri falan derken uzar gider. Temelde iki karakterde insan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…