Sürprizbozan The Last of Us Part II hakkında düşündüklerim

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Maalesef öyle oldu. Abby yine yanına birini almış oldu. Ellie ise dediğiniz gibi tek kaldı. Yalnız senaryoyu kendimiz uydurursak eğer Dina'nın yanına geri döndü diyebiliriz. Tabii bu bizim içimizin rahatlaması için kurgu olmuş olur. Bu arada spoiler adı altında paylaşmanıza gerek yok. Çünkü konu başlığı direkt spoiler uyarılı. O yüzden rahat rahat yazıyorum ben.

Amaç kendimi kandırmak değil hocam. En kısa şekilde söylemem gerekirse oyunun 2. yarısında Abby’i oynarken aynı şekil nefret etsem bile içimdeki Abby’i öldürme aşkı köreldi diyebilirim. Hep nefret ettim ama hep nefret ettigim kadar öldürmek istemedim.

Dediğiniz gibi Joel normalde tekin biri hiç degil ama oraya girersek bir 3-4 sayfa daha uzar konu. İyi geceler

Ben yine de öyle yazdım. Umarım bir gün part 2 oynayabilirim. YouTube da joel ölüm sahnesini her gördüğümde ilk oyuna girip kafa dağıtıyorum yeniden başladım pazartesi günü.

Araba falan aldık iterek araba çalıştırdığımız. Bill orada joel'a diyor ki bu iş yüzünden öleceksin. Orada ağlayasım geldi Ellie'ye bağlandığı için doktoru öldürdü ve doktorun kızı abby de joel öldürdü.

Son düzenleme:
İfadeler: WTC
Oralara girmeye gerek yok Abby'i bilerek iyi bir karakter olarak göstermeye çalışmasalar sıkıntı daha büyük olurdu. Onun tarafını oynarken iyilik sever, normal bir kişilik olarak gösterdiler. Bu şekilde öfkemizi bastırmaya çalıştılar diyebiliriz. Bir de saçma sapan kas yığını bir karakter olarak yapmasalardı daha hoş olurdu. Olimpiyatlara katılanlar da bile öyle kas yok O yönden de gözümüze itici gelen bir karakter oldu.

Daha konuşulacak çok şey çıkar ama dediğiniz gibi sayfalar dolusu sürer. Oynanması gereken güzel bir oyun diyelim İyi geceler.
Duygusal tarafları ağır basan bir oyun. Kolay kolay böyle oyunlar gelmiyor. O yüzden değerini bilmek lazım. İlk oyununu ben de sayısız kez bitirdim. Her oynayışımda ilk oynadığım zamanki tadı aldım. TLOU 1 oyun dünyasının altın yapımlarından. Zombi oyunlarının cirit attığı piyasada aralarından sıyrılıp böyle bir konu işleyebilmesi ve başarıya ulaşması takdir edilesi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…