The Last of Us™ Part II Remastered çıkış yaptı!

@esfurkan26, oyunsuz kalmamak adına henüz daha indirip oynamadım. Elimdeki oyunları bitirdikten sonra bir bakayım dedim. Şu anlık acelem yok. Spoileri de yedim, onu unutmayı da beklemiş olayım biraz.

@esfurkan26, grafikleri yeterli oyun bana göre. Ortalama grafikleri ve hikaye sunuşu var. Daha oynamadım da birkaç videosunu izledim.
Grafikleri yeterli değil. Yüksek grafik ayarları= PS4 seviyesi olması saçmalık. En yüksek grafik ayarlarında ise grafiksel bozulmalar yüzünden PS5 seviyesini yakalayamıyor olmak bozuyor işi. Grafikler göreceli bir kavram lakin bu oyundaki durum göreceliliği biraz baltalıyor.

Grafikleri yeterli değil. Yüksek grafik ayarları= PS4 seviyesi olması saçmalık. En yüksek grafik ayarlarında ise grafiksel bozulmalar yüzünden PS5 seviyesini yakalayamıyor olmak bozuyor işi. Grafikler göreceli bir kavram lakin bu oyundaki durum göreceliliği biraz baltalıyor.

Hocam en yüksek ayarlar da nasıl grafik bozulmaları oluyor ki? Ben sadece saçlar da biraz bozulma var onu gördüm.

2K ultrada pek bozuk bir grafik ile karşılaşmadım hocam tabii göreceli.

Hocam en yüksek ayarlar da nasıl grafik bozulmaları oluyor ki? Ben sadece saçlar da biraz bozulma var onu gördüm.
2K ultrada pek bozuk bir grafik ile karşılaşmadım hocam tabii göreceli.
Dengesiz optimizasyon böyle bir şey arkadaşlar. Siz yaşamazsınız ben yaşarım, ben yaşamam başkası yaşar. Kendim deneme zahmetine girmedim ama izlediğim test videolarında yaşayan bolca gördüm. 5 video izlediysem 2'sinde vardı bu durum. Mesela saç bozulması da büyük bir problem. Spider-Man 2'de DLSS RR açınca herkes de saçlar bozuluyordu. Bu oyunda en azından sadece sizden duydum saçların bozulmasını.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı