Steam Epic Games The Last of us™ part II Remastered ön sipariş açıldı!

50. dakika da bastım, lanet olsun dostum bi Steam'den almadığım kalmıştı. 😁

Fiyatını sevdim inşallah optimizasyon anlamında sorun çekmeyiz ilk oyun gibi. :D bu arada 1250 TL'ye çok iyi fiyat dediğimiz günlere ne zaman geldik?

Portlama kısmına Nixxes Software bakıyor bu kez, çoğu kişi ümitli optimizasyon konusunda.

Son düzenleme:
Sony ne özel fiyat yapıyor ne de indirim olarak yüksek oranlar koymuyor. Sony PC de bence oldukça kötü bir politika yönetiyor. 8 sene önce konsola çıkan 2 Sene önce çıkan PC'ye çıkan Spiderman oyunları hala %50 indirim alıyor. Ubisoft, EA için paragöz deriz lakin Sony bunlardan daha kötü. Activision ve Sony çok kötüler fiyatlandırmada.

1250 TL şaka mı? Çok güzel fiyat yemin ederim. :D

Aynı zamanda Steam'de de açıldı 50 dolar.

Harikulade oldu. Şahane oldu. Muazzam oldu.

Dizi trafiğinden dolayı Nisan ayında çıkış yapacak olması iyi bir his uyandırmıyor olsa da daha önce deneyim edebilmiş olan bir kişi olarak çeşitli cinsiyetçi sıfatlar üzerine temellendirmiş olan tartışmaların aksine benim için değerini ve kalitesini narrative detayı eşliğinde serinin ikinci oyunu ile tam anlamı ile belirli etmiş olan The Last of us Part II'nin PC sürümünün %5'lik cashback eşliğinde 33 dolarlık bir ön sipariş fiyatına sahip oluyor olması dikkat çekici olan bir detay. Steam'de benzer bir fiyatı göremiyor olmak ise bir hayal kırıklığı.

Son düzenleme:
1250 TL şaka mı? Çok güzel fiyat yemin ederim. :D

Aynı zamanda Steam'de de açıldı 50 dolar.

Sistem gereksinimleri nasıl olur acaba? İlk oyunla aynı mı yoksa farklılıklar olur mu?

Yine korsan oynamak zorunda kalacağım oyunlardan bir tanesi 1250tl bir oyuna vermek çok mantıklı gelmiyor.
Oyun hakkında bir şey söylememe gerek yok çok süper oyun sadece daha iyi bir optimizasyon yapsalar çok iyi olur 1.oyuna göre.

Merhaba, yıllardır PC’ye çıkmasını bekledim ve birçoğunuzun da beklediği oyun çıktı. Şu an ön siparişte, çıkar çıkmaz oyunu aldım zaten. Biraz fazla tuzlu bir fatura geldi ama çok beklediğim bir oyundu. Şansa, Last of Us 2 için 2020’de "belki PC’ye çıkar" diye para biriktiriyordum. Tam 1850 TL, yani ödediğim tutar çıktı, böyle bir tesadüf oldu. O para olmasa da alacaktım zaten oyunu. Çıktığı gibi başka alan var mı diye açtım konuyu. İndirim beklemek istemedim çünkü Last of Us serisi, en sevdiğim oyun serisidir. Eğer PC’ye çıkması 2 yıl daha uzasaydı, gidip PS kiralacaktım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı