Hocam imleç sarıya dönünce farenin sol tuşuna tıklamak gerçekten zor mu? Aksine ben fazla kolaylığından dert yanmıştım oynarken1.oyunun mekanikleri aşırı zor, gercek kilic kullansam daha az yorulurdum.
Hocam keşke oynasanız birinci oyunu ama ne yapalım herkesin seveceği bir oyun değil. 2.oyun genel olarak Witcher lorundan kopuk bir oyun. Sıkıntı olmaz ama fırsatınız olunca Witcher 1'i ya oynayın ya da Full gameplayini izleyin, zira 3. oyunda ilk oyuna oldukça fazla atıf var. Videosunu izle geç diyenlere de fazla kulak asmayın birinci ve ikinci oyun olmadan evrene giremezsiniz.
Oyunun tek kötü tarafı savaş mekanikleri değil maalesef. Bataklıkta geçen görevler gibi kanser edici bir görev yapısı var. Oyun çok kıt kalıyor. Kılıç animasyonları bir süreden sonra insanın göz zevkine hasar vermeye başlıyor. Oyunda savaşırken kim kime vuruyor belli değil. Haliyle seslendirme de zayıf kalıyor. Çıkış yılına göre de mükemmel bir oyun sayılmaz ztn. Oynamak için tek sebep hikayesi.Hocam imleç sarıya dönünce farenin sol tuşuna tıklamak gerçekten zor mu? Aksine ben fazla kolaylığından dert yanmıştım oynarken
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.