The Witcher 3 güzel mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 dakika oynayıp bıraktığım, beni çokta açmayan bir oyun olmasına rağmen, önerdiğim bir oyun. Aslında iyi bir oyun, sadece bahsedildiği kadar değil. Çok abartmadan, bu neymiş diyerek oyna. (Çok iğrenç cümle kurdum biliyorum.)
10 dakika oynayıp sonra bırakıp sonra da tavsiye etmek. Umarım youtube videolarını izlemişsinizdir.

10 dakika oynayıp bıraktığım, beni çok da açmayan bir oyun olmasına rağmen, önerdiğim bir oyun. Aslında iyi bir oyun, sadece bahsedildiği kadar değil. Çok abartmadan, bu neymiş diyerek oyna. (çok iğrenç cümle kurdum biliyorum.)

Bari iade etseydiniz.

Sistem olmadığı için henüz oynayamadım, ileride kısmet olursa oynayacağım bir oyun. Eğer alırsanız en azından ilk iki oyununun hikayesine Youtube üzerinden bakın.

10 dakika oynayıp sonra bırakıp sonra da tavsiye etmek. Umarım youtube videolarını izlemişsinizdir.
Mağarada yaşamadığım için Witcher 3'in ne olduğunu, neyi iyi yaptığını ve insanları neden içine çektiğini biliyorum. Gereksiz hipe'ı önlemeye çalışıyorum sadece.
Bari iade etseydiniz.
İndirimdeyken seriyi almıştım, kütüphanede dursun belki canım çeker bir gün.

Nioh souls like bir oyun. Witcher ise Rol yapma-aksiyon oyunu. AC4 ile Witcher'ın benzerliği yok, yeni AC oyunları(Odyssey, Origins vs.) daha çok benziyor.

İç karartıcı bir havası var Witcher'ın ama Nioh kadar değil. Bence birkaç gameplay izle ve ona göre al. Hikayesi iyidir ama ilk iki oyunun hikayesini öğrenmen lazım, o zaman bazı şeyler oturacaktır zihninde.

Başka sorun varsa alabilirim, yaklaşık 250 saat oynadım.
Teşekkürler, ancak çok detaylı ilk 2 oyunun hikayesini okumasam da zevk verir mi bu oyun. Mesela zamanının en iyi oyunlarından MGS 3 beni hiç o koca hikayesini bilmememe rağmen çok sarmıştı. Biraz okuyayım bari ama çok derin okumak da sıkıcı olur gibi:)

Teşekkürler, ancak çok detaylı ilk 2 oyunun hikayesini okumasam da zevk verir mi bu oyun.

Çok detaylı bakmanıza gerek yok. Bu iki videoyu izleseniz yeter.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne demek Witcher 3 güzel mi?
maxresdefault.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı