The Witcher 3 güzel mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1-Oyunun kesinlikle GOTY alın çünkü özellikle Blood and Wine aşırı iyi bir DLC.
2-Hikayesi ve karakterleri baya iyi.
3-Oyunu oynamadan önce kitaplar ile ilk 2 oyunun hikayesine baksanız iyi olur çünkü oyun kitapsız oynanıyor fakat Blood and Wine DLC'si tamamen kitaptaki hikayenin devamı.
4-Oyunu zorda başlamasanız bile yaklaşık 15-17 seviye gibi zorlaştırmanızı tavsiye ederim çünkü bir yerden sonra çok güçlü oluyorsunuz en zorda bile zorlanmıyorsunuz.
5-Müzikleri ve grafikleri bayağı iyi özellikle müzikler ağlatıyor da gazlıyor da.

Merhabalar.

Epic Games indirimlerinden dolayı Witcher 3 almayı düşünüyorum. Daha önce buna benzer oyun oynamadım geçen hafta Nioh'u aldım bedava olmasından dolayı. Nioh'u beğenmedim çok zor geldi ve biraz iç açıcı olmayan bir atmosferi var sanki. Witcher 3'de Nioh gibi bir oyun mu yoksa çok daha iyi mi ona göre almayı düşünüyorum.

Seven çok seviyor. Sevmeyeni sarmıyor. Oyun çok sakin ben daha çok atraksiyon seviyorum diyalog okumak falan sarmıyor.

Seven çok seviyor. Sevmeyeni sarmıyor. Oyun çok sakin ben daha çok atraksiyon seviyorum diyalog okumak falan sarmıyor.
Tüh atraksiyon bende daha çok seviyorum ama yine de oynarım türkçe dil desteği vardır umarım yok mu yoksa veya yaması var mıdır epic games ile uyumlu :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı