Çözüldü The Witcher 3 mod yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Yer
Universitetet i Agder
Oyunu daha güzel bir hale getirmek için grafik modu, storyboard gibi birkaç mod yükledim fakat nasıl kuracağımı bilmiyorum. İnternetten videolar izledim fakat yapamadım. Resimdeki "mods" klasörüne indirmiş olduğum RAR dosyalarının içindeki klasörleri atıyorum fakat oyuna girdiğimde bir cacık olmuyor. Mod Manager'da kullandım fakat hata verdi oyun. Oyuna indirdiğim modları nasıl yükleyebilirim?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mods'un içindeki "bin" dosyasını ordan alıp ikinci resimdeki yere(ana dizin) at ve aynı dosyaları değiştir yap. Mods klasöründe sadece 1-2-3-4 numaralı dosyalar kalsın. Mod aslında şuan kurulu ama bin dosyasını atmadığın için ayar menüsüne mod ayarı eklenmemiş.
O zaman mevcut oyunumu bitirdiğimde 2. oynayışımda modlar ile oynarım. Kurmayı becerebilirseniz kurduğunuz modları ve kurmayı rehber olarak açarsanız bana ve diğer arkadaşlara büyük yardımınız dokunur.
Bende şuan 100'e yakın mod kurulu, ara ara girip oynuyorum. Modlarla gerçekten güzel oluyor, denemeni tavsiye ederim. Hatrı sayılır bir modlama bilgim var. Üşendiğimden rehber yapar mıyım yapmaz mıyım bilmiyorum ama modlamayla ilgili takıldığın veya merak ettiğin şeyler olursa beni etiketleyebilirsin, elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
@cihankurtulusov hocam bildiğiniz kamera açısı değiştirme gibi bir mod var mı? Yani diyelim ki ben bir Garkolan'ı daha yakından fotoğrafını çekmek istiyorum. Fakat yapamıyorum bunun için bir tuşa basıp serbest kameraya geçtiğimiz bir mod var mı?
Hocam bu modlama aracı, ne yapacaksın bunu sen 😄. Bunun kurulumuna birden fazla ek kurulum gerekiyormuş, hata vermesi normal.

Dediğin şey için bir tek bunu biliyorum. Debug Console ve Freecam'i aktif ediyor.

Kurulumu basit, içinden çıkan dosyaları witcher3.exe'nin olduğu yere atıyorsun.
Yani "The Witcher 3>bin>x64" klasörüne.

Oyun içinde "F1"den serbest kameraya geçiyorsun, "F2"den konsolu açıyorsun.

Son düzenleme:
Hocam bu modlama aracı, ne yapacaksın bunu sen 😄. Bunun kurulumuna birden fazla ek kurulum gerekiyormuş, hata vermesi normal.

Dediğin şey için bir tek bunu biliyorum. Debug Console ve Freecam'i aktif ediyor.

Kurulumu basit, içinden çıkan dosyaları witcher3.exe'nin olduğu yere atıyorsun.
Yani "The Witcher 3>bin>x64" klasörüne.

Oyun içinde "F1"den serbest kameraya geçiyorsun, "F2"den konsolu açıyorsun.
Sağolun hocam ya yapabildim sonunda 🤣 🤣 Bilmiyordum ben o modun öyle bir şey olduğunu :D Şimdi birkaç tane daha mod indirdim ve kurdum gayet güzel oldu teşekkür ederim.

Sağolun hocam ya yapabildim sonunda 🤣 🤣 Bilmiyordum ben o modun öyle bir şey olduğunu :D Şimdi birkaç tane daha mod indirdim ve kurdum gayet güzel oldu teşekkür ederim.
Rica ederim. Modlarla ilgili yardıma ihtiyacın olursa veya aradığın bir mod olursa etiketleyebilirsin, bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.

Mods'un içindeki "bin" dosyasını ordan alıp ikinci resimdeki yere(ana dizin) at ve aynı dosyaları değiştir yap. Mods klasöründe sadece 1-2-3-4 numaralı dosyalar kalsın. Mod aslında şuan kurulu ama bin dosyasını atmadığın için ayar menüsüne mod ayarı eklenmemiş.

Bende şuan 100'e yakın mod kurulu, ara ara girip oynuyorum. Modlarla gerçekten güzel oluyor, denemeni tavsiye ederim. Hatrı sayılır bir modlama bilgim var. Üşendiğimden rehber yapar mıyım yapmaz mıyım bilmiyorum ama modlamayla ilgili takıldığın veya merak ettiğin şeyler olursa beni etiketleyebilirsin, elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
peki hocam mesela bende 2 mod var 2 sininde bin klasörünü de atsam sorun olurmu

peki hocam mesela bende 2 mod var 2 sininde bin klasörünü de atsam sorun olurmu
Moda göre değişir. İki modun bin klasöründe hangi dosyaları değiştirdiğine bağlı yani. Farklı dosyaları değiştiriyorsa veya yeni bir dosya ekliyorsa ikisini de atabilirsin ama iki mod da bin klasörünün içindeki aynı dosyayı değiştiriyorsa sıra olarak en son attığın geçerli olur. Yani iki mod da bin klasöründeki aynı dosyayı değiştiriyorsa birleştirme yapılması veya xml dosyasına kodları elle girmek lazım.

Moda göre değişir. İki modun bin klasöründe hangi dosyaları değiştirdiğine bağlı yani. Farklı dosyaları değiştiriyorsa veya yeni bir dosya ekliyorsa ikisini de atabilirsin ama iki mod da bin klasörünün içindeki aynı dosyayı değiştiriyorsa sıra olarak en son attığın geçerli olur. Yani iki mod da bin klasöründeki aynı dosyayı değiştiriyorsa birleştirme yapılması veya XML dosyasına kodları elle girmek lazım.

Hocam bende oyunu modlamaya çalışıyorum ama 2 mod çakıştı ne yapabilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı