The Witcher 3 oynamadan önce tavsiyeler

10 dakikada beğenme veya beğenmeme durumu olmaz. Bence 1-2 saat denemeliydiniz. Dinamikler çok süper değil ama kötü de değil bence. Görsellik ve hikaye olarak güzel. Tanrılaştırmaya ve ultra harika demeye tabi ki gerek yok ama fiyatını ve çıktığı yılı düşünürsek güzel bir oyun bence. Biraz da renkler ve zevkler meselesi tabi ama 10 dakikada da renkler ve zevkler anlaşılmaz. 🙂

Psikiyatri ye para verecek kadar akıl sağlığımı yitirmedim.
Witcher 3 oynama zaten abartılmış balon oyun Cyberpunk 2077 de öyle.
Abartılmış kısmı doğru ama balon değil, iyi olduğu noktalarda zirveyi oynuyor hala daha.

Psikiyatri ye para verecek kadar akıl sağlığımı yitirmedim.
Witcher 3 oynama zaten abartılmış balon oyun Cyberpunk 2077 de öyle.
Cyberpunk'a çok önyargılı başladım. Kesin yorumlardan dolayı beğenmeyecğim düşüncesi ile girdim. Nedense benim çok hoşuma gitti. Neden millet bu kadar bu oyunu gömmüş anlamadım. Hatta çoğu kişi kızacak ama Witcher 3'den daha çok beğendim. Hikayesi de klasik bir hikaye ama çok hoşuma gitti. Evreni de çok hoşuma gitti. Haritayı herşeyi ile full bitirdim. Tek eleştirim herşeyin bitmesi olabilir. Acil yeni içerik gelmeli. Arada açıp boş boş geziyorum. 😂 Silah mekaniği olarak da Katana kullanmaya veya yumrukla dalmaya bayılıyorum, ateşli silah kullanmaktan daha çok hoşuma gidiyor. Şunu da ekleyeyim ben oyunu 5-6 ay önce başlayıp full bitirdim. Yani bug sorunu çoğunlukla çözülmüştü. Ben hiç bugla karşılaşmadım bu sayede. Belki ilk çıktığında oynayanlar bundan dolayı çok gömmüştür.

Cyberpunk'a çok önyargılı başladım. Kesin yorumlardan dolayı beğenmeyecğim düşüncesi ile girdim. Nedense benim çok hoşuma gitti. Neden millet bu kadar bu oyunu gömmüş anlamadım. Hatta çoğu kişi kızacak ama Witcher 3'den daha çok beğendim. Hikayesi de klasik bir hikaye ama çok hoşuma gitti. Evreni de çok hoşuma gitti. Haritayı herşeyi ile full bitirdim. Tek eleştirim herşeyin bitmesi olabilir. Acil yeni içerik gelmeli. Arada açıp boş boş geziyorum. 😂 Silah mekaniği olarak da Katana kullanmaya veya yumrukla dalmaya bayılıyorum, ateşli silah kullanmaktan daha çok hoşuma gidiyor. Şunu da ekleyeyim ben oyunu 5-6 ay önce başlayıp full bitirdim. Yani bug sorunu çoğunlukla çözülmüştü. Ben hiç bugla karşılaşmadım bu sayede. Belki ilk çıktığında oynayanlar bundan dolayı çok gömmüştür.
Hoşuna gitmesi epey normal çünkü oyun kötü bir oyun değil zaten. Ruhsuz Assassin's Creed oyunlarından çok daha iyidir Cyberpunk 2077.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı