The Witcher 3 para hilesi

Ne gerek var ki? Zaten oyun boyu para sıkıntın olmuyor ta ki Grandmaster zırhlara kadar. Orada da mis gibi görevleri yaparken topladığın eşyaları satıp paranı kazanacaksın, oyunda para toplamak için yolundan çıkmana gerek olmuyor. Zamanında ben de yapmıştım hile, oyunu bozuyor, bazı görevler düzgün çalışmayabiliyor.

@cihankurtulusov evet, konsoldan yapıyorsun. Komutu yazıp istediğin para tutarını giriyorsun. Ben de grandmaster zırh setleri için yapmıştım Blood and Wine'da. Bir kere de ana oyunda zırh için yapmıştım.
Yok konsolu biliyorum da parayı kullanamaması ve kaldıramaması garibime gitti. Konsol dışında başka bir şey mi kullandı diye düşündüm ondan sordum.

The Witcher 3 para hilesi yaptım, param var gözüküyor ama parayı kullanamıyorum. Ayrıca parayı sıfırlayamadım.
Dostum "addmoney" komutuyla eklenen paraların kullanılabilirliğini denemedim hiç ama mevcut parayı yoketmek istiyorsan "removemoney" komutunu kullanabilirsin. Tabii kaldırılacak tutarı ekliyorsun yine sonuna.

Yok konsolu biliyorum da parayı kullanamaması ve kaldıramaması garibime gitti. Konsol dışında başka bir şey mi kullandı diye düşündüm ondan sordum.

Dostum "addmoney" komutuyla eklenen paraların kullanılabilirliğini denemedim hiç ama mevcut parayı yoketmek istiyorsan "removemoney" komutunu kullanabilirsin. Tabii kaldırılacak tutarı ekliyorsun yine sonuna.

Denedim olmuyor sanırım oyunu bozduk.

@gaçakçıbeygiri_43 oyunun klasöründe düzenlediğin "general. İni" dosyasını sil. Oyun genellikle yenisini oluşturuyor sildikten sonraki ilk oyuna girişinde. Olmazsa beni etiketle, sana posta yardımıyla "general. İni"
Dosysını yollarım.

Bu dosyayı sildiğimde oyun ilk edindiğim gibi mi olacak yoksa kaldığım yerden devam mı ederim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı