gaçakçıbeygiri_43
Hectopat
The Witcher 3 para hilesi yaptım, param var gözüküyor ama parayı kullanamıyorum. Ayrıca parayı sıfırlayamadım.
Yok konsolu biliyorum da parayı kullanamaması ve kaldıramaması garibime gitti. Konsol dışında başka bir şey mi kullandı diye düşündüm ondan sordum.@cihankurtulusov evet, konsoldan yapıyorsun. Komutu yazıp istediğin para tutarını giriyorsun. Ben de grandmaster zırh setleri için yapmıştım Blood and Wine'da. Bir kere de ana oyunda zırh için yapmıştım.
Dostum "addmoney" komutuyla eklenen paraların kullanılabilirliğini denemedim hiç ama mevcut parayı yoketmek istiyorsan "removemoney" komutunu kullanabilirsin. Tabii kaldırılacak tutarı ekliyorsun yine sonuna.The Witcher 3 para hilesi yaptım, param var gözüküyor ama parayı kullanamıyorum. Ayrıca parayı sıfırlayamadım.
Yok konsolu biliyorum da parayı kullanamaması ve kaldıramaması garibime gitti. Konsol dışında başka bir şey mi kullandı diye düşündüm ondan sordum.
Dostum "addmoney" komutuyla eklenen paraların kullanılabilirliğini denemedim hiç ama mevcut parayı yoketmek istiyorsan "removemoney" komutunu kullanabilirsin. Tabii kaldırılacak tutarı ekliyorsun yine sonuna.
@gaçakçıbeygiri_43 oyunun klasöründe düzenlediğin "general. İni" dosyasını sil. Oyun genellikle yenisini oluşturuyor sildikten sonraki ilk oyuna girişinde. Olmazsa beni etiketle, sana posta yardımıyla "general. İni"
Dosysını yollarım.
@gaçakçıbeygiri_43 devam edebilirsin. Sadece dil ve görüntü ayarlarını yeniden yapman gerekli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.