The Witcher 3 Sıkmaya Başladı

@Taptic Kesinlikle bana mı öyle geldi bilmiyorum ama sürekli gereksiz onu getir, şunu götür, bunu yap vs şeyler beni çok sıkmıştı.
W3 de şunu götür tipi görevler yokki.Aslında görev açısından sana özgürlük sunuyor.Oyunun ortalarına gelmemiş kişiler w3 ü eleştiremez.Eleştirileri isabetli olmaz.Şahsi hissiyatım tabi ; sabırlı ve meraklı insanların seveceği, evreni ve hikayesi biraz da olsa dark fantaziye kaçan , ahlaki değerlere dikkat çekmeler, ön yargılarımıza eZBerlerimize arada bir fıske vuran derin bir oyun aslında.Bakış açısı bence.Vur kır parçala kafasındaki adamı sıkar.
 
Ben de eskiden Witcher hakkında olumsuz düşünüyordum. Halbuki Witcher 3 oynadıkça güzelleşen bir oyunmuş. Çünkü ayrıntılarını ve zengin içeriğini yavaş yavaş keşfediyorsun. Bugünlerde bayağı bir oynuyorum. Skyrim ile uzaktan yakından ilgisi yok. Hani bazıları bu iki oyunu karşılaştırıyor o açıdan söylemek istedim. RPG özellikleri ve sunuş tarzları bakımından çok apayrı oyunlar bunlar. Karakter geliştirme ve deneyim puanı toplama olarak da çok ayrı. Tek benzer yanları bence yan görevlerin çeşitlilik bakımından ön planda olması. Yoksa başka açıdan karşılaştırmak saçma olur.
 

Geri
Yukarı