The Witcher 3'de geçilmeyen sinematik ve zorluk değiştirmek

Arkadaşlar, oyunu her açtığımda şu sinematiği zor geçiyorum. Yardım edin lütfen ve bir de şey var arkadaşlar: oyuna kolay başladım ama çok kolay oldu, zora çekmek istiyorum save ettiklerim gitmeden.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (29).png
    961 KB · Görüntüleme: 237
O ekranı geçemezsin, çünkü o ekrandayken oyun yükleniyor. Kısaltmak için SSD'ye atabilirsin. Zorluğu da ayarlardan değiştirebiliyorsun diye hatırlıyorum.
O ekranı geçemezsin, çünkü o ekrandayken oyun yükleniyor. Kısaltmak için SSD'ye atabilirsin. Zorluğu da ayarlardan değiştirebiliyorsun diye hatırlıyorum.
Zorluk değiştirmek için;
Ayarlar - oynanış - en alttaki zorluk seviyesinden kısın.

Görselde yükleme ekranı var. Yükleme ekranı ana hikayede ilerledikçe değişir, gelişir. Ayarlardan da kolayca zorluğu değiştirebilirsiniz.(Kan ve Kırık Kemikler tavsiye ederim.)

Storybook videoları deniyor onlara, oyunda geçmek kapatmak için bir seçenek olmasa da modu var. "Disable storybook videos" diye aratarak bulabilirsin.

Storybook videoları deniyor onlara, oyunda geçmek için bir seçenek olmasa da modu var. "Disable storybook videos" diye aratarak bulabilirsin.
Storybook'ları kaldırırsa yine yükleme ekranı izleyecek fakat bu sefer içeriği olmayacak. Yani Blood and Wine DLC'sinde olduğu gibi olacak yani bu bir çözüm değil.

Storybook videoları deniyor onlara, oyunda geçmek için bir seçenek olmasa da modu var. "Disable storybook videos" diye aratarak bulabilirsin.
Hayır, o ekran aynı zamanda oyunu da yüklüyor. O yüzden o ekranı geçmek mümkün değil. Tabii bunu orda çıkan ses ve görüntü için söylüyorum. Onları kapatarak da yüklenebilir mi o konuda bir bilgim yok.

Yanlış ya da eksik dökmüşüm söze, evet yüklemeyi hızlandırmıyor bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…