Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
The Witcher 3'de geçilmeyen sinematik ve zorluk değiştirmek
Arkadaşlar, oyunu her açtığımda şu sinematiği zor geçiyorum. Yardım edin lütfen ve bir de şey var arkadaşlar: oyuna kolay başladım ama çok kolay oldu, zora çekmek istiyorum save ettiklerim gitmeden.
"Disable storybook videos" modu işini görür. Buradan modun dosyalar sekmesine git. "No intro - No storybook" olan hem introyu hem yükleme ekranındaki sinematiği kaldırıyor, "No storybook" olan da sadece yükleme ekranındaki sinematiği kaldırıyor. Hangisini tercih ediyorsan "manuel download" deyip indir. İnen arşiv dosyasını klasöre çıkart, içinde "mod" ile başlayan bir dosya olacak, örneğin "modDisableStorybook" gibi. O dosyayı oyunun ana klasörünün içindeki "Mods" klasörüne atacaksın. Daha önce mod kurulmadıysa "Mods" klasörü yoktur, yeni klasör açıp adını "Mods" olarak değiştirmen yeterli.