The Witcher 3'e Yeni Başlayan İçin Öneriler

1-2 saat oynadıktan sonra bir daha yüzüne bakmadığım oyun. Isınamadım bir türlü. Sarmadı beni, uzun uzun diyaloglar. Ordan oraya koşturmaca. Ne bileyim belki de sorun bende :)
 
Eğer ana görev çıkmaza girerse bil ki yapmadığın bir yan görev vardır. Sana söyleyebileceğim tek şey bu yan görevler o çıkmaza girdiğini sandığın ana görevi açıyor. Hikayesini ben beğenmedim SKYRIM'in kılı olamaz ama oynanış ve grafikler gayet güzel. Hikayeden giderken sıkıldığım için bol bol yaratık kesiyordum rastgele dolaşıyorum haritada mekan falan basıyordum. Yani Ciri midir nedir bulana kadar çok sıkılmıştım oyun onu bulduktan sonra açılıyor bence. At üzerinde savaşırsan da kolay oluyor.
 
Ağır bir Skyrim fanı olarak söylüyorum ki Witcher 3 gelmiş geçmiş en iyi oyundur bana göre. 4 günde 38 saat oynadım oyunu. Yavaş yavaş oynayın. Spellere alışmaya çalışın Quen sizin en iyi dostunuz olacak. Dümdüz oynamayın oyunu benim bir süre yaptığım gibi. Karakter gelişimine önem verin. Ek olarak ben uğraşmadım ama manyak gibi oynayanlar var. Yağ falan yapıyorlar durmadan geleni geçeni tekliyorlar. DLC almayacaksanız da oynanır ama ben oynamanızı tavsiye etmiyorum DLC'siz.
 
Ben normalde F klavye kullanıyorum, ancak klavye düzeni q klavye. Ben bu oyunda çok fazla tuş ayarı gördüm ve klavyede en rahat düzeni söylerseniz sevinirim. Bununla alakalı bir makale veyahut rehber varsa iyi olur. F klavye kullanıyorum ancak klavyede bastığım yer aynı olduğu sürece sadece görünen tuş farklı olur. Bu konuda yardım ederseniz çok makbule geçer :)
 
Benim önerim 1. ve 2. oyunun hikayelerini internetten dinlemen. Mümkünse oyna. Hatta kitaplarını da oku. :D

Oynanış olarak ise oyuna biraz zaman tanı ve yavaş yavaş öğrendiğini, oyuna ısındığını anlayacaksın. Öldürdüğün yaratıkların cesetlerini toplamayı unutma ve bir mağaraya falan girdiğin zaman sağ sala iyi bak. Bulduğun ıvır zıvır eşyaların hepsi bir şeyler üretmek için lazım oluyor.

Böyle bir rehber buldum sanırım işine yarar:
 
Steam incelemem. Özellikle kalın yazılmış yerler önemli.

Multiplayer oyunlardan, kanser kitlelerden, internete bağlı kalmaktan sıkıldınızmı? O zaman Witcher 3 tam da size göre. Muhteşem oynanışı, muazzam grafikleri ve muhteşem hikayesi ile sizi koltuğunuza sabitleyebilir hatta nefes almanızı unutabilirsiniz. Evet bu oyunu sadece bu şekilde anlatabilirim...

Oyuna gelirsek aman tanrım Witcher 3'ü herkes övüyor kesinlikle almalı ve oynamalıyım diyorsanız almayın! İlk oyunlarını oynayın, kitaplarını okuyun. Yoksa benim gibi saçma bir sıra ile oyunu oynarsınız. Ben Witcher 3 ile başlayıp ters gittim. Şimdi ise kitaplarını okumaya başladım. Sakın bu şekilde gitmeyin. Yoksa Witcher 3 ün güzelliklerinden dolayı 1 ve 2 den haz alamazsınız!
 
1572033719314.png

@Cem Argun Hocam ben dayanamadım indirdim. Bu sefer en zorda başlamayı planlıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı