The Witcher 3'ü sevemiyorum

Normaldir çevremde olan 10 kişiden 5i seviyor 5i sevmiyor. Tamamen bir oyundan ne beklediğin veya sevdiğin tarzla alakalı bir şey. Mmorpg oyunlarına uzak birini de mmorpg dünyasına atsak mmorpg oyuncuları için harika olan oyunu kötü diye eleştirebilir. Frpyi bilmeyen veya pek ilgisini çekmeyen adam frp oyunlarını anlamsız bulurken frp tutkunları haz duyar. Mesela ben daha çok izleme yaptığım oyunları sevmem. Hikayeyi biraz izletip çoğunlukla oynanışın içine yediren oyunları severim. Bir yükselme/trend veya gerçekten seven kitlesinin çok oluşu o oyunun herkes için iyi olduğu anlamına gelmez :) Farklı oyunlara yönel zorlamanın anlamı yok.

Bugün bitirdim oyuna ve kısaca anlatmak gerekirse oyunun %70'i "Efsunger hislerin ile" ilgili şeyler.

Oynanış desen doğru düzgün dövüş yok zaten dövüşler Ciri'yi bulduktan sonra başlıyor ve oyunun son saatleri.

Yiğiti öldür hakkını yeme oyun hikayesi, karakterleri vb. güzel ama öyle unutulmayacak, boşluğu düşürecek bir oyun değil.

Balon gibi şişirilip övülmüş bir oyun bence hiç sevemedim oyunu. Ona harcanacak vakite gider başka bir RPG oyunu oynarım.

Yuh arkadaş, neler okudum ben böyle ya... Bu oyuna balon diyebilen var, vallahi helal olsun. Wiki'ye giremeyenler olur diye oyunun aldığı ödülleri şuraya ekleyim:
Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Screenshot_3.jpg
Screenshot_3.jpg

Son olarak:
y1qLOaN.jpg

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.jpg
    Screenshot_4.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 58
Yuh arkadaş, neler okudum ben böyle ya... Bu oyuna balon diyebilen var, vallahi helal olsun. Wiki'ye giremeyenler olur diye oyunun aldığı ödülleri şuraya ekleyim:
Eki Görüntüle 467459
Eki Görüntüle 467460
Eki Görüntüle 467463Eki Görüntüle 467463

Son olarak:
Eki Görüntüle 467465
Oyunu oynama amaçları 'herkes övmüş ben de ne varmış göreyim' şeklinde oynadıkları için balon diyebiliyorlar. Zevk alma amaçlı olsa gözlerinde bu kadar küçültemezler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı