Y
yusnu
Ziyaretçi
Oyunun aldığı oyunları herkes biliyor, her fragmanda puanlamalarını falan da gösteriyordu. Burada çoğu kişi oynanışa laf ediyor zaten, oynayış çok tekrar ediyor.
Nasıl yani? Hani şöyle heyecanlı böyle aksiyon, "Allahım keşke bitirmeseydim neden böyle bir hata yaptım?" diye konuşuyordu millet burada ama? Ben oyun boyunca Müge Anlı gibi milletin evden kaçan karısını kızını mı arayacağım şimdi oyun boyunca? Gerçi 22 TL verdim DLC'lerle birlikte ama umarım boşa gitmemiştir.@painkiller "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programı gibi, 10-20 saat baronun karısını, kızını arayıp sıkılırsın. Dayanırsan belki herkesin bahsettiği güzel yerleri bile görebilirsin...
13 saat içinde bitirememiştim ben daha o görevi... DLC'lerle birlikte almıştım ben de ama benim yorumuma takılma hiç, ben çoğu oyundan çabuk sıkılıyorum.Nasıl yani? Hani şöyle heyecanlı böyle aksiyon, "Allahım keşke bitirmeseydim neden böyle bir hata yaptım?" diye konuşuyordu millet burada ama? Ben oyun boyunca Müge Anlı gibi milletin evden kaçan karısını kızını mı arayacağım şimdi oyun boyunca? Gerçi 22 TL verdim DLC'lerle birlikte ama umarım boşa gitmemiştir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.