Thermaltake NIC F3 Soğutucu Nasıldır ?

byt06369

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2014
Mesajlar
90
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Amd Fx 8320 işlemcim var. Aslında Cooler Master'ın Hyper T4 veya Hyper 212 evo modelini alacaktım. Ama işlemcim Amd olduğu için soğutucu öne veya arkaya gelecek şekilde takılıyor. Bu yüzden Ram slotlarını kapatıyor. Ama Thermaltake bu sorunu çözmüş ve kasada soğutucuyu istediğin yöne takabiliyorsun. (Amd olsa bile) Böylece hiçbir Ram slotunu kapatmıyor. Ama bu soğutucu hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Sizce bu soğutucu nasıldır ?
 
Güzel bir soğutucu, Hyper T4'ten yüksek performans elde edersiniz diye düşünüyorum.

Evet. Almak istememin nedeni dediğim gibi Ram slotlarını kapatmaması. Diğer soğutucular slotları kapattığı için dual channel kullanılamıyordu. Hatta sosyalde bununla ilgili konularda var. Bu soğutucu ilaç gibi geldi diyebilirim. Ama performansından emin değilim.
 
Aynen Ram slotlarını kapatıyor. Bu soğutucu kapatmıyor. Ama bu soğutucu hakkında da bilgim yok. Bu yüzden konu açmıştım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı