Çözüldü THREAD STUCK IN DEVICE DRIVER mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

waspote

Kilopat
  • AMD Ryzen 5 3400G işlemci
  • ASRock B450M-HDV anakart
  • XPG D30 3000MHz 1x8GB RAM
  • High Power HPE 400BR A12S 400W 80+ Bronze PSU'lu sistemim var
Kardeşim oyun oynarken ekran donuyor hiçbir şey işlemiyor, bilgisayarı kapatmaya basınca kapatılıyor kısmında donuyor, kapanmıyor ve mavi ekran hatası olarak: 'Durdurma kodu: "THREAD STUCK IN DEVICE DRIVER" hatası alıyorum. Bu hataların hepsini ayrı ayrı alıyorum.

Nlite ile kendi Windows 10'umu oluşturup onu yüklemiştim önce. Sonra orijinal Windows 10 1909 kurulumu gerçekleştirdim. RAM'i diğer porta takmayı da denedim. Memtest86 ile de test yaptım herhangi bir arıza çıkmadı.

Minidump dosyalarını da ekliyorum: hata.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bugün, yarın deneyip haber vereceğim. Teşekkürler.
Ekran kartını ve kendi bilgisayarımın SSD'sini taktım. Sistemi kendi SSD 'sinden açtım. Forza Horizon 4, Far Cry 5 oynadım ve kardeşim kendi oyunlarını oynadı. Herhangi bir hatayla karşılaşmadık. PSU 400W 85+ bronze sıkıntı çıkarır mı sizce?
@@Murat5038
Takılı duracaksa anlaşılır. Dahili GPU sürücüleri kaldırın takmadan önce.
Hocam herhangi bir sıkıntı olmuyor GTX 1650s i takınca. Sıkıntının dahili GPU’da olduğu kesin diyebilir miyiz?
Sorun dahili GPU'daymış. Garantiye yolladım ve iade işlemlerini başlattık.
Ekran kartı kayanklı gözüküyor yine. AMD sitesinde konu açıp bana verdiğin dumpları onlarla da paylaşıp kontrol etsinler. Sürücü kaynaklı olması yüksek.
Gtx 1650super ekran kartım var. Sisteme takıp denesem anlaşılır mı ekran kartı sıkıntısı olup olmadığı yoksa başka işlemci deneyerek mi anlaşılır?

Bugün, yarın deneyip haber vereceğim. Teşekkürler.
Ekran kartını ve kendi bilgisayarımın SSD'sini taktım. Sistemi kendi SSD 'sinden açtım. Forza Horizon 4, Far Cry 5 oynadım ve kardeşim kendi oyunlarını oynadı. Herhangi bir hatayla karşılaşmadık. PSU 400W 85+ bronze sıkıntı çıkarır mı sizce?
@@Murat5038
Takılı duracaksa anlaşılır. Dahili GPU sürücüleri kaldırın takmadan önce.
Hocam herhangi bir sıkıntı olmuyor GTX 1650s i takınca. Sıkıntının dahili GPU’da olduğu kesin diyebilir miyiz?
Sorun dahili GPU'daymış. Garantiye yolladım ve iade işlemlerini başlattık.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı