nazo58
Hectopat
sfc /scannow
komutunu uygulayın.Tamam dediğiniz adımları yaptıktan sonra sorunun devam edip etmediğini belirtirimBana ekran kartı sorunu gibi geldi.
DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve güncel sürüm kurun.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Komut ekranını yönetici olarak çalıştırın vesfc /scannow
komutunu uygulayın.
Son durumu bildirmeyi unutmayın.
Tamamdır, son durumu bildirmeni bekliyorum...Tamam dediğiniz adımları yaptıktan sonra sorunun devam edip etmediğini belirtirim.
Birşey sorabilir miyim gönderdiğiniz konuya baktım sürücüyü kaldırdıktan sonra yeni bir ekran kartı mı takmam gerekiyor yoksa aynı ekran kartıyla devam etsemde olur mu ?Bana ekran kartı sorunu gibi geldi.
DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve güncel sürüm kurun.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Komut ekranını yönetici olarak çalıştırın vesfc /scannow
komutunu uygulayın.
Son durumu bildirmeyi unutmayın.
Neden olmasın?Ekran kartım ATI Radeon HD 6350 buradan indirmem doğru olur mu?https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-6000-series/amd-radeon-hd-6350
Neden olmasın?
Bilmiyorum ama "HD 6350" dediğine göre doğru gibi. Yanında "WHQL" yazan sürümü kur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.